Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g de almejas frescas
- 2 - 3 cucharadas de sal gorda
- 12 gambones crudos enteros
- 150 g de habas congeladas
- 12 filetes de lenguado (3 lenguados, separados los lomos)
- 70 g de aceite de oliva
- 2 dientes de ajo
- 200 g de agua
- 50 g de cebolla
- 150 g de calabacín con piel, en trozos
- 1 - 2 pellizcos de cayena molida
- 1 - 2 pellizcos de sal
- 1 - 2 pellizcos de pimienta molida
- 50 g de leche
- Nutriční hodnoty
- na 6 raciones
- Kalorie
- 12546.1 kJ / 2998.6 kcal
- Protein
- 397.2 g
- Sacharidy
- 59 g
- Tuk
- 123.9 g
- Nasycený tuk
- 21.8 g
- Vláknina
- 13.8 g
- Sodík
- 24935.1 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bacalao en salsa de gambas con tagliatelle de zanahoria
1h
Rulos de salmón
1h 35 min
Rape con salsa de carabineros
50min
Almejas con salsa cremosa
40min
Albóndigas de bacalao y salsa de limón
30min
Bacalao con gambones y almejas
45min
Cazuela de rape rusadir
1h
Crema con rape y gambas
30min
Rape en salsa americana
1h
Arroz negro con calamares y gambones fritos (Cocción de arroz)
1h 40min
Arroz meloso negro de sepia con pimientos amarillos
1h 15 min
Arroz negro con gambones y sepia
45min