Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g de almejas frescas
- 2 - 3 cucharadas de sal gorda
- 12 gambones crudos enteros
- 150 g de habas congeladas
- 12 filetes de lenguado (3 lenguados, separados los lomos)
- 70 g de aceite de oliva
- 2 dientes de ajo
- 200 g de agua
- 50 g de cebolla
- 150 g de calabacín con piel, en trozos
- 1 - 2 pellizcos de cayena molida
- 1 - 2 pellizcos de sal
- 1 - 2 pellizcos de pimienta molida
- 50 g de leche
- Nutriční hodnoty
- na 6 raciones
- Kalorie
- 12546.1 kJ / 2998.6 kcal
- Protein
- 397.2 g
- Sacharidy
- 59 g
- Tuk
- 123.9 g
- Nasycený tuk
- 21.8 g
- Vláknina
- 13.8 g
- Sodík
- 24935.1 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Merluza en salsa verde con gambas y chirlas
30min
Calamares rellenos
2 Std.
Bacalao con gambones y almejas
45 Min
Berenjenas rellenas de pulpo y pera con salsa romesco
1 Std. 40 Min
Sepia en salsa de tomate y almendras ( Mª Jesús Villegas Vargas)
50 Min
Rape con salsa de carabineros
50 Min
Bacalao en salsa de gambas con tagliatelle de zanahoria
1h
Arroz meloso negro de sepia con pimientos amarillos
1 Std. 15 Min
Crema con rape y gambas
30min
Rape en salsa americana
1h
Arroz rojo de carabineros
1h
Allipebre de rape
45 Min