Caldo ibérico con mejillones y gambones

Caldo ibérico con mejillones y gambones

5.0 1 hodnocení
Příprava 15min
Celkový 1hod. 45min
6 raciones

Suroviny

  • de puerro en rodajas de 2-3 cm
    100 g
  • de zanahoria en rodajas de 2-3 cm
    80 g
  • de cebolla
    50 g
  • de patata en trozos
    80 g
  • de huesos de jamón ibérico
    500 g
  • de agua
    1500 g
  • de mejillones frescos limpios
    1000 g
  • gambones crudos enteros
    12
  • perejil fresco

Nutriční hodnoty na 1 ración

Kalorie 325 kcal / 1361 kJ
Protein 40.1 g
Tuk 12.1 g
Sacharidy 12.6 g
Vláknina 1 g
Nasycený tuk 3.4 g
Sodík 1246.6 mg

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...