
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g de puerro en rodajas de 2-3 cm
- 80 g de zanahoria en rodajas de 2-3 cm
- 50 g de cebolla
- 80 g de patata en trozos
- 500 g de huesos de jamón ibérico
- 1500 g de agua
- 1000 g de mejillones frescos limpios
- 12 gambones crudos enteros
- perejil fresco
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 325 kcal / 1361 kJ
- Protein
- 40.1 g
- Tuk
- 12.1 g
- Sacharidy
- 12.6 g
- Vláknina
- 1 g
- Nasycený tuk
- 3.4 g
- Sodík
- 1246.6 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Menú: Crema de verduras. Pollo con ensaladilla y salsa de piquillos
1 godz.
Crema de calabaza con raviolis
35 min
Sopa marinera asturiana
45 min
Patatas mare nostrum
1 godz.
Crema reina de almendras
30 min
Vichyssoise de calabacín con huevo mollet y sus chips
1 godz. 30 min
Crema de brócoli con gorgonzola y picatostes crujientes
1 godz.
Crema de calabacín y aguacate
30 min
Crema de patatas, puerros y zanahorias
45 min
Crema San Germán
40 min
Crema de calabaza y manzanas al curry
40 min
Crema de gambones
45 min