Caldo ibérico con mejillones y gambones
TM6 TM5 TM31

Caldo ibérico con mejillones y gambones

5.0 (1 hodnocení)

Suroviny

  • 100 g de puerro en rodajas de 2-3 cm
  • 80 g de zanahoria en rodajas de 2-3 cm
  • 50 g de cebolla
  • 80 g de patata en trozos
  • 500 g de huesos de jamón ibérico
  • 1500 g de agua
  • 1000 g de mejillones frescos limpios
  • 12 gambones crudos enteros
  • perejil fresco

Nutriční hodnoty
na 1 ración
Kalorie
1361 kJ / 325 kcal
Protein
40.1 g
Sacharidy
12.6 g
Tuk
12.1 g
Nasycený tuk
3.4 g
Vláknina
1 g
Sodík
1246.6 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty