Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g de puerro en rodajas de 2-3 cm
- 80 g de zanahoria en rodajas de 2-3 cm
- 50 g de cebolla
- 80 g de patata en trozos
- 500 g de huesos de jamón ibérico
- 1500 g de agua
- 1000 g de mejillones frescos limpios
- 12 gambones crudos enteros
- perejil fresco
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1361 kJ / 325 kcal
- Protein
- 40.1 g
- Sacharidy
- 12.6 g
- Tuk
- 12.1 g
- Nasycený tuk
- 3.4 g
- Vláknina
- 1 g
- Sodík
- 1246.6 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Rape a la provenzal (Lotte à la provençale)
50min
Tortilla de patatas
35min
Brandada de bacalao al estilo portugués
1 Std. 30 Min
Menú: Judías blancas con chorizo en salsa de tomate. Bacalao al limón. Natillas de naranja.
1 Std.
Crema fría de pepino (Okroshka)
40 Min
Potaje de vigilia
30 min
Vichyssoise
2h 20 min
Pastel de pescado y marisco con velouté y salsa verde
1 Std. 30 Min
Porrusalda con bacalao
40 Min
Marmitako de salmón
1 Std.
Minipastel de pescado y marisco
40 Min
Croquetas de merluza, gambas y espinacas
9h 30min