Caldo ibérico con mejillones y gambones

Caldo ibérico con mejillones y gambones

5.0 2 hodnocení
Příprava 15min.
Celkový 1hod. 45min.
6 raciones

Suroviny

  • 100 g de puerro en rodajas de 2-3 cm
  • 80 g de zanahoria en rodajas de 2-3 cm
  • 50 g de cebolla
  • 80 g de patata en trozos
  • 500 g de huesos de jamón ibérico
  • 1500 g de agua
  • 1000 g de mejillones frescos limpios
  • 12 gambones crudos enteros
  • perejil fresco

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 ración

Sodík 1246.6 mg
Protein 40.1 g
Kalorie 1361 kJ / 325 kcal
Tuk 12.1 g
Vláknina 1 g
Nasycený tuk 3.4 g
Sacharidy 12.6 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...