Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Boletus
- 30 g de boletus deshidratados
- 400 g de agua caliente
- 30 g de aceite de oliva
- 1 diente de ajo en láminas
- 200 g de champiñones frescos laminados
- 1 pellizco de sal
- 1 pellizco de pimienta molida
Rodaballo
- 1 chorrito de aceite de oliva
- 1000 - 1200 g de rodaballo (en 6 tranchas de 150-200 g c/u)
- 2 - 3 pellizcos de sal
- 2 - 3 pellizcos de pimienta molida
Salsa
- 2 chalotas en mitades
- 30 g de harina de trigo
- 1 pellizco de hebras de azafrán
- 20 g de mantequilla
- 1 pastilla de caldo de pescado
- 250 g de sidra natural
- brotes germinados para decorar
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1290 kJ / 308 kcal
- Protein
- 31.3 g
- Sacharidy
- 15.1 g
- Tuk
- 13.5 g
- Nasycený tuk
- 3.9 g
- Vláknina
- 1.6 g
- Sodík
- 372.4 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Crema San Germán
40 Min
Guiso de judías blancas con calamares y chorizo (Cocción lenta)
5hod. 30min
Cake de chorizo
45min
Boquerones fritos al limón
1 Std. 45 Min
Ensalada de bacalao con aliño de mango
30min
Crema fría de bacalao
3h 10min
Tarta flambeada con espirales de verduras
Keine Bewertungen
Ensalada de tomate con ventresca
45min
Vieiras con dos salsas
45min
Allipebre de rape
45min
Canapés de pan negro y salmón
3 godz.
Ensalada de garbanzos con bacalao y encurtidos
30min