Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Boletus
- 30 g de boletus deshidratados
- 400 g de agua caliente
- 30 g de aceite de oliva
- 1 diente de ajo en láminas
- 200 g de champiñones frescos laminados
- 1 pellizco de sal
- 1 pellizco de pimienta molida
Rodaballo
- 1 chorrito de aceite de oliva
- 1000 - 1200 g de rodaballo (en 6 tranchas de 150-200 g c/u)
- 2 - 3 pellizcos de sal
- 2 - 3 pellizcos de pimienta molida
Salsa
- 2 chalotas en mitades
- 30 g de harina de trigo
- 1 pellizco de hebras de azafrán
- 20 g de mantequilla
- 1 pastilla de caldo de pescado
- 250 g de sidra natural
- brotes germinados para decorar
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1290 kJ / 308 kcal
- Protein
- 31.3 g
- Sacharidy
- 15.1 g
- Tuk
- 13.5 g
- Nasycený tuk
- 3.9 g
- Vláknina
- 1.6 g
- Sodík
- 372.4 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Crema de queso Idiazabal con salmorejo
50 Min
Tostas de rougail a la naranja con sardina ahumada
1h 40min
Bocaditos con gambón
20min
Aceitunas rellenas de vermut sólido
1h 10min
Tiramisú martini
1h
Bombón de panna cotta de queso azul y pera
1h 20 phút
Trenza de setas, chalotas y gorgonzola
1h
Sunrise margarita (sin alcohol)
5 Min
Vieiras gratinadas
25 Min
Vichyssoise de guisantes con chispa
40 λεπτ.
Crema de ahumados y gambas
40 λεπτ.
Rape en salsa americana
1h