
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Boletus
- 30 g de boletus deshidratados
- 400 g de agua caliente
- 30 g de aceite de oliva
- 1 diente de ajo en láminas
- 200 g de champiñones frescos laminados
- 1 pellizco de sal
- 1 pellizco de pimienta molida
Rodaballo
- 1 chorrito de aceite de oliva
- 1000 - 1200 g de rodaballo (en 6 tranchas de 150-200 g c/u)
- 2 - 3 pellizcos de sal
- 2 - 3 pellizcos de pimienta molida
Salsa
- 2 chalotas en mitades
- 30 g de harina de trigo
- 1 pellizco de hebras de azafrán
- 20 g de mantequilla
- 1 pastilla de caldo de pescado
- 250 g de sidra natural
- brotes germinados para decorar
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 308 kcal / 1290 kJ
- Protein
- 31.3 g
- Tuk
- 13.5 g
- Sacharidy
- 15.1 g
- Vláknina
- 1.6 g
- Nasycený tuk
- 3.9 g
- Sodík
- 372.4 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Canelones de confit de pato
1hod.
Caldo ibérico con mejillones y gambones
1hod. 45min
Royal de foie con caramelo
1hod. 50min
Rape en salsa americana
1hod.
Volovanes con marisco y rape
1hod. 10min
Crema de queso Idiazabal con salmorejo
50min
Bisque de langostinos a la vainilla
1hod.
Vasitos de crema de piquillos con trufa y gulas
30min
Lubina al vapor con aceite de albahaca sobre cremoso de patata
40min
Bacalao en salsa de gambas con tagliatelle de zanahoria
1hod.
Canelones de carrilleras con setas
2hod.
Arroz meloso de secreto ibérico al Pedro Ximenez
1hod.