
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g Zwiebeln halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 100 g Knollensellerie in Stücken
- 40 g Butter
- 900 g Wasser
- 500 g Malzbier
- 2 Rindsuppenwürfel (für je 0,5 l)
- 1 - 2 TL Salz nach Geschmack
- 1 ½ TL Pfeffer, frisch gemahlen
- 1 TL Paprikapulver, edelsüß
- 1600 g Schweinefleisch mit Schwarte (z. B. Schweineschulter oder magerer Bauch)
- 150 g Erdäpfel in Stücken
- 150 g Karotten in Stücken
- 1 - 2 TL Kümmel, ganz nach Geschmack
- 1 TL Kakaopulver (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 570 kcal / 2388 kJ
- Protein
- 56 g
- Tuk
- 30 g
- Sacharidy
- 17 g
- Vláknina
- 2.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Semmelknödel
50min
Kümmelbraten mit Serviettenknödeln und Erdäpfelsalat
3hod. 10min
G’selchtes mit Sauerkraut und Semmelknödeln
1hod.
Schweinslungenbraten mit Letscho und Ei
1hod.
Boef Stroganoff
50min
Tafelspitz mit Semmelkren
1hod. 20min
Selchfleischknödel mit Sauerkraut
1hod. 40min
Gefülltes Brathenderl
1hod. 45min
Schweinslungenbraten in Pfeffer-Rahm-Sauce mit Speckfisolen
50min
Rindsrouladen
1hod. 30min
Faschierter Braten - Stefaniebraten
2hod. 45min
Schweinsbraten mit Semmelknödeln und warmen Krautsalat
3hod.