Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g Zwiebeln, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 100 g Knollensellerie, in Stücken
- 40 g Butter
- 900 g Wasser
- 500 g Malzbier
- 2 Rindsuppenwürfel (für je 0,5 l)
- 1 - 2 TL Salz, nach Geschmack
- 1 ½ TL Pfeffer, frisch gemahlen
- 1 TL Paprikapulver, edelsüß
- 1600 g Schweinefleisch mit Schwarte (z. B. Schweineschulter oder magerer Bauch)
- 150 g Erdäpfel, in Stücken
- 150 g Karotten, in Stücken
- 1 - 2 TL Kümmel, ganz, nach Geschmack
- 1 TL Kakaopulver (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2388 kJ / 570 kcal
- Protein
- 56 g
- Sacharidy
- 17 g
- Tuk
- 30 g
- Vláknina
- 2.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Semmelknödel
50min
Reisfleisch
2 godz. 20 min
Selchfleischknödel mit Sauerkraut
1 Std. 40 Min
Rindsrouladen mit Käse-Speck-Fülle
1 Std. 40 Min
Faschierte Laibchen
35min
G’selchtes mit Sauerkraut und Semmelknödeln
1 Std.
Tafelspitz mit Semmelkren
1 godz. 20 min
Schweinslungenbraten in Pfeffer-Rahm-Sauce mit Speckfisolen
50min
Gefülltes Brathenderl
1 Std. 45 Min
Rindsrouladen
1 Std. 30 Min
Faschierter Braten - Stefaniebraten
2 godz. 45 min
Schweinsbraten mit Semmelknödeln und warmen Krautsalat
3 Std.