
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
-
200
g Almkäse in Stücken
nebo 200 g Bergkäse - 30 g Butter
- 30 g Weizenmehl, universal
- 900 g Wasser
-
100
g trockener Weißwein (z. B. Grüner Veltliner)
nebo 100 g Wasser - 125 g Schlagobers
- 1 TL Salz
- ¼ TL Pfeffer, frisch gemahlen
- ½ TL Kümmel, gemahlen
-
2
TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
nebo 1 Rindsuppenwürfel (für 0,5 l) - 4 Scheiben Weißbrot altbacken
- 3 Stängel frische Petersilie
- 2 Eidotter
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 341 kcal / 1426 kJ
- Protein
- 12 g
- Tuk
- 25 g
- Sacharidy
- 15 g
- Vláknina
- 1 g
- Nasycený tuk
- 14 g
- Sodík
- 719 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Innsbrucker Knoblauchsuppe
45min
Almkäsesuppe mit Kräutern und geröstetem Brot
40min
Käsesuppe
15min
Kartoffel-Käse-Suppe
30min
Butternockerl
40min
Schinken-Käse-Rauten
35min
Käsenockerl "Tricolore"
50min
Paprikaschaumsuppe mit RUPP Enzian Emmentaler
30min
Erdäpfelsuppe mit Speck-Zwiebeln
55min
Leichte Käsesuppe
25min
Erdäpfelcremesuppe mit Leberkäse-Croutons
35min
Knoblauchcremesuppe mit geröstetem Bauernbrot
1hod.