Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
-
200
g Almkäse, in Stücken
nebo 200 g Bergkäse - 30 g Butter
- 30 g Weizenmehl, universal
- 900 g Wasser
-
100
g trockener Weißwein (z. B. Grüner Veltliner)
nebo 100 g Wasser - 125 g Schlagobers
- 1 TL Salz
- ¼ TL Pfeffer, frisch gemahlen
- ½ TL Kümmel, gemahlen
-
2
TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
nebo 1 Rindsuppenwürfel (für 0,5 l) - 4 Scheiben Weißbrot, altbacken
- 3 Stängel frische Petersilie
- 2 Eidotter
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1426 kJ / 341 kcal
- Protein
- 12 g
- Sacharidy
- 15 g
- Tuk
- 25 g
- Nasycený tuk
- 14 g
- Vláknina
- 1 g
- Sodík
- 719 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gebackene Speckknödel
50min
Kohlrabicremesuppe mit Kresse
35min
Erdäpfelsuppe mit Speck-Zwiebeln
55min
Aromatische Kressesuppe
30min
Innsbrucker Knoblauchsuppe
45min
Leichte Käsesuppe
25 min.
Paprikaschaumsuppe mit RUPP Enzian Emmentaler
30min
Käsenockerl "Tricolore"
50min
Almkäsesuppe mit Kräutern und geröstetem Brot
40min
Käsesuppe
15 min.
Kaspressknödelsuppe
1h 35 min.
Knoblauchcremesuppe mit geröstetem Bauernbrot
1h