
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
-
320
g Lammfilet (4 Stücke à 80 g)
nebo 320 g Lammrücken (4 Stücke à 80 g) - 1 ¼ TL Salz
- ¾ TL Pfeffer
- 100 g Basilikum-Pesto
- 100 g Bärlauchblätter, frisch ohne Stiele, und 16 große Blätter zum Einwickeln
- 1 Ei verquirlt
- 4 Scheiben roher Schinken
- 100 g Parmesan in Stücken
- 1 Zwiebel halbiert
- 30 g Olivenöl
- 200 g Möhren in Stücken
- 250 g Hirse
- 150 g Weißwein
- 700 g Wasser
-
1 ½
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
nebo 1 ½ Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l) - 20 g Butter
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 842 kcal / 3524 kJ
- Protein
- 39 g
- Tuk
- 50 g
- Sacharidy
- 49 g
- Vláknina
- 5.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Rahm-Bärlauch-Polenta mit Hähnchen
30min
Grünkohl-Risotto
50min
Rote-Bete-Crumble mit Fenchel
1hod. 15min
Kabeljau mit Hirse und Pfirsichsauce
30min
Auberginen mit Amaranthfüllung
40min
Rote Bete Tikki
1hod.
Saltimbocca auf Erbsen-Polenta
30min
Buchweizencrêpes mit Camembert und frischen Kräutern
1hod. 20min
Polenta mit Wurzeln und Seelachsfilet
50min
Pastinakenpuffer
40min
Entenkeule mit Maronen-Kartoffel-Püree und Fenchelgemüse
1hod.
Fenchel-Risotto
35min