Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
-
320
g Lammfilet (4 Stücke à 80 g)
nebo 320 g Lammrücken (4 Stücke à 80 g) - 1 ¼ TL Salz
- ¾ TL Pfeffer
- 100 g Basilikum-Pesto
- 100 g Bärlauchblätter, frisch, ohne Stiele, und 16 große Blätter zum Einwickeln
- 1 Ei, verquirlt
- 4 Scheiben roher Schinken
- 100 g Parmesan, in Stücken
- 1 Zwiebel, halbiert
- 30 g Olivenöl
- 200 g Möhren, in Stücken
- 250 g Hirse
- 150 g Weißwein
- 700 g Wasser
-
1 ½
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
nebo 1 ½ Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l) - 20 g Butter
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 3524 kJ / 842 kcal
- Protein
- 39 g
- Sacharidy
- 49 g
- Tuk
- 50 g
- Vláknina
- 5.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Rote-Bete-Risotto mit Kabeljau und Meerrettichöl
35 Min
Rotkohl-Risotto
50 Min
Wirsing-Rouladen mit Hirsefüllung und Pilzsauce
1h 40min
Fenchel-Quinoa-Suppe
25 Min
Gefüllte Auberginen
1h
Mango-Puten-Hirsotto
50 Min
Kabeljau mit Hirse und Pfirsichsauce
30 Min
Grünkohl-Risotto
40 dk
Fisch auf Paprika-Couscous
40 dk
Auberginen mit Amaranthfüllung
40 dk
Dinkel-Risotto mit Kerbel und Räucherkäse
35 Min
Polenta mit Wurzeln und Seelachsfilet
50 Min