Zařízení & příslušenství
Salát panzanella s dresinkem z jahod, rajčat a citrónové šťávy
Příprava 15min.
Celkový 35min.
4 porce
Suroviny
-
300 gramů ciabatty, italského chleba na kostičky (2-3 cm)
-
70 gramů olivového oleje
-
100 gramů jahod
-
1 jarní cibulka na kousky
-
1 stroužek česneku
-
500 gramů rajčat na kostičky (2 cm)
-
20 gramů citrónové šťávy
-
½ čajové lžičky soli
-
¼ čajové lžičky pepře, mletého
-
½ svazku čerstvé bazalky nasekané lístky
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porce
Protein
8 g
Kalorie
1598 kJ /
381 kcal
Tuk
19 g
Vláknina
4.8 g
Sacharidy
42 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Jahody
10 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Waldorfský salát na čekankových listech
30min.
Avokádovo maracujové smoothie
10min.
Brambory Hasselback
1hod. 5min.
Chawan mushi (japonský předkrm)
35min.
Sicilský krevetový salát
40min.
Krevetový vývar v thajském stylu a pikantní jablka
1hod. 15min.
Rybí guláš s krevetami
45min.
Krevetový salát s avokádem a skleněnými nudlemi
35min.
Gnocchi s krevetovo-pórkovou omáčkou
25min.
Čínská polévka s krevetovými kuličkami
20min.
Orange Passion (Oranžová touha)
15min.
Čínské vermicelli s krevetami a česnekovou omáčkou
1hod. 15min.