Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 gramů parmazánu, na kousky
- 230 gramů cukety, na kousky
- 35 gramů cibule, napůl
- 30 gramů oleje
- 180 gramů sýru ricotta
- 3 vejce
- ½ - ¾ čajové lžičky soli
- ¼ čajové lžičky černého mletého pepře
- 500 gramů vody
- 1 polévková lžíce másla
- pepř, čerstvě umletý, podle chuti
- mořská sůl, hrubá, podle chuti
- petržel, čerstvá, nasekaná, na ozdobu
- Nutriční hodnoty
- na 1 porce
- Kalorie
- 2361.8 kJ / 564.5 kcal
- Protein
- 29.9 g
- Sacharidy
- 9.5 g
- Tuk
- 46.1 g
- Nasycený tuk
- 19.7 g
- Vláknina
- 1.6 g
- Sodík
- 1269.3 mg
Alternativní recepty
Dýňové stew s cizrnou a kadeřavou kapustou
45 Min
Jáhlové knedlíky se špenátem a rajčatovým ragú (bezlepkové)
1h 20min
Špagety s batátovo-rajčatovou omáčkou
35min
Pomalu vařený krémový dahl s pečeným květákem
16h
Ovocný koláč z banánové mouky
45 Min
Zeleninové muffiny s tofu a koriandrovo-jogurtovou omáčkou
1h 10min
Filet z pangase s křenovo-hořčičnou krustou
1h 5 min
Quinoa s citrónem a feta sýrem
30min
Mrkvové bulky se skyrem
40 min
Květákový steak s pyré z máslových fazolí
25min
Veganská dršťková polévka s cizrnou a hlívou ústřičnou
30min
Musaka z červené čočky
2 Std. 20 Min