Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 4 rajčata, masitá, (odrůda býčí srdce)
- 5 špetek soli plus podle chuti
- ½ svazku čerstvé petržele, jen lístky
- ½ svazku čerstvého koriandru
- 1 stroužek česneku
- 80 gramů cibule, napůl
- 100 gramů červené cibule, napůl
- 70 gramů šalotky
- 2 špetky mletého černého pepře, nebo podle chuti
- 130 gramů pohanky
- 1 špetka mořské soli, hrubé
- 140 gramů vody
- 50 gramů piniových oříšků
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 1098 kJ / 261 kcal
- Protein
- 9 g
- Sacharidy
- 36 g
- Tuk
- 9 g
- Vláknina
- 8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pomalu vařené fazole haricot
14h 40 min
Losos s pórkem a bylinkami
35 min
Salát z červeného zelí s kuřetem
40min
Kroupy se žampióny
55 min
Flan z kozího sýru s jogurtovou omáčkou a pórkem
Žádné hodnocení
Treska se zeleninou a rýží vařená v páře
1 Std.
Quinoa salát s cizrnou a mangovou salsou
1 Std.
Salát romanesco
1 godz. 45 min
Mořský vlk s bazalkovou salsou a bramborami
40min
Vařené jáhly
45 min
Fermentovaná ovesná kaše
8 Std. 10 Min
Zimní salát s pohankou a růžičkovou kapustou
45 min