Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 4 rajčata, masitá, (odrůda býčí srdce)
- 5 špetek soli plus podle chuti
- ½ svazku čerstvé petržele, jen lístky
- ½ svazku čerstvého koriandru
- 1 stroužek česneku
- 80 gramů cibule, napůl
- 100 gramů červené cibule, napůl
- 70 gramů šalotky
- 2 špetky mletého černého pepře, nebo podle chuti
- 130 gramů pohanky
- 1 špetka mořské soli, hrubé
- 140 gramů vody
- 50 gramů piniových oříšků
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 1098 kJ / 261 kcal
- Protein
- 9 g
- Sacharidy
- 36 g
- Tuk
- 9 g
- Vláknina
- 8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Čočková sekaná
6 Std. 20 Min
Pomalu vařené fazole haricot
14h 40min
Kroupový salát s rajčaty
45min
Pizza z bramborového těsta (bez lepku)
8h
Zimní salát s pohankou a růžičkovou kapustou
45min
Dýňové knedlíky v ubrousku s houbovo špenátovou smetanovou omáčkou
45min
Citrónové rizoto s bílou rybou
30min
Polentové koláčky (bez lepku)
1u.
Ovesná kaše s houbami
40min
Raw pohanková kaše
8 Std. 20 Min
Polenta se špenátem a sýrem
1u.
Polenta s čedarem
15min