Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Linsenbraten
- 3 Zweige Majoran, abgezupft
- 3 Zweige Thymian, abgezupft
- ½ Bund Petersilie, abgezupft
- 1 Zwiebel, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 30 g Butter
- 150 g Rote Bete, in Stücken
- 250 g Tellerlinsen, getrocknet
- 800 g Wasser
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
nebo 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - 1 TL Salz und etwas mehr zum Würzen
- 1 TL Pfeffer
- ½ TL Muskat
- 270 g Blätterteig (z.B. von Tante Fanny, 24 x 40 cm)
- 1 Ei, verquirlt
Zwiebelsauce und Fertigstellung
- 4 Zwiebeln, in feinen Streifen
- 30 g Butter
- 20 g Tomatenmark
- ¼ TL Pfeffer
- 500 g Rosenkohl, halbiert
- 200 g Rotwein
- 300 g Wasser
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
nebo 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - 15 g Speisestärke
- 600 g Kartoffeln, in mundgerechten Stücken
- Salz zum Würzen
- Nutriční hodnoty
- na 6 Portionen
- Kalorie
- 14311 kJ / 3417 kcal
- Protein
- 127 g
- Sacharidy
- 365 g
- Tuk
- 125 g
- Vláknina
- 92.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Vegetarische Mangoldrouladen
1h 30min
Bohnen-Burger (vegan)
1h 20min
Mediterrane BratVurst
1h 30min
Vegane Bratensauce
45min
Veganes Sylter Salatdressing
1h 15min
Spitzkohl-Käse-Spätzle
1 Std. 40 Min
Wirsing-Rouladen mit Hirsefüllung und Pilzsauce
1 Std. 40 Min
Seitan-Klopse nach Königsberger Art
1h 15min
Sellerie-Schnitzel mit Sesam-Panade und Kartoffelpüree
1h
Linsenbraten
1h 50 min.
Vegane Rouladen mit Knödeln und Rotkohl
2u. 20min
Soja-Gulasch mit Serviettenknödel
1 Std. 25 Min