Zařízení & příslušenství
Houskové knedlíky s pórkovo-houbovým ragú
Příprava 30min.
Celkový 55min.
2 porce
Suroviny
Houskové knedlíky
-
2 suché housky částečně z celozrnné mouky, z předešlého dne (130 gramů), na plátky (1 cm)
-
1 svazek čerstvé petržele bez stonků
-
1 cibule napůl
-
10 gramů oleje
-
60 gramů polotučného mléka 1,5 % tuku
-
1 vejce
-
¼ čajové lžičky soli
-
2 špetky mletého černého pepře
-
2 špetky nastrouhaného muškátového oříšku
Pórkovo-houbové ragú
-
1 stroužek česneku
-
1 cibule napůl
-
10 gramů oleje
-
500 gramů vody
-
½ kostky zeleninového bujónu½ čajové lžičky zeleninové dochucovací pasty
-
200 gramů čerstvých hub napůl, velké na čtvrtky
-
200 gramů pórku na kolečka (1 cm)
-
100 gramů mléka
-
2 vrchovaté čajové lžičky škrobu (10 gramů)
-
¾ čajové lžičky soli
-
3 špetky nastrouhaného muškátového oříšku
-
3 špetky mletého černého pepře
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 porci
Protein
19 g
Kalorie
1785 kJ /
426 kcal
Tuk
17 g
Vláknina
11.7 g
Sacharidy
44 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Lehká kuchyně
11 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Hořčičná vejce s vařenými bramborami
1hod. 5min.
Kulebjaka - piroh se zelím a houbami
2hod. 40min.
Bramborovo mandlové placky s fazolemi a rajčatovou omáčkou
50min.
Kapustová polévka s pálivou klobásou
35min.
Zelný Eintopf s bílými fazolemi a rajčaty
40min.
Čočková sekaná
6hod. 20min.
Fazole ve smetanové omáčce, podávané v chlebu
10hod. 50min.
Kapusta plněná žampióny s hříbkovou omáčkou (golabki)
1hod. 30min.
Pastýřské brambory zapečené s těstovinami, smetanou a sýrem
1hod. 30min.
Eintopf se zelím a kroupami
1hod.
Houbový guláš s knedlíky v ubrousku
1hod. 10min.
Fazolková polévka
35min.