Zařízení & příslušenství
Houskové knedlíky s pórkovo-houbovým ragú
Příprava 30min.
Celkový 55min.
2 porce
Suroviny
Houskové knedlíky
-
2 suché housky částečně z celozrnné mouky, z předešlého dne (130 gramů), na plátky (1 cm)
-
1 svazek čerstvé petržele bez stonků
-
1 cibule napůl
-
10 gramů oleje
-
60 gramů polotučného mléka 1,5 % tuku
-
1 vejce
-
¼ čajové lžičky soli
-
2 špetky mletého černého pepře
-
2 špetky nastrouhaného muškátového oříšku
Pórkovo-houbové ragú
-
1 stroužek česneku
-
1 cibule napůl
-
10 gramů oleje
-
500 gramů vody
-
½ kostky zeleninového bujónu½ čajové lžičky zeleninové dochucovací pasty
-
200 gramů čerstvých hub napůl, velké na čtvrtky
-
200 gramů pórku na kolečka (1 cm)
-
100 gramů mléka
-
2 vrchovaté čajové lžičky škrobu (10 gramů)
-
¾ čajové lžičky soli
-
3 špetky nastrouhaného muškátového oříšku
-
3 špetky mletého černého pepře
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 porci
Protein
19 g
Kalorie
1785 kJ /
426 kcal
Tuk
17 g
Vláknina
11.7 g
Sacharidy
44 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Lehká kuchyně
11 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Hříbkové ragú s houskovými noky
1h
Bramborový salát s červenou řepou
40min
Salát z červeného zelí s kuřetem
40min
Cuketové špagety s boloňskou omáčkou z hlívy ústřičné
50min
Jarní zeleninový koláč
1h 40min
Zelný Eintopf s bílými fazolemi a rajčaty
40min
Sójový guláš s knedlíky v balíčku
1h 25min
Lasagne s kysaným zelím
1h 50min
Hermelínová polévka se žampiónovou směsí
30min
Gratinované cannelloni plněné pórkem a brokolicí
1h 45min
Květákovo-špenátové lasagne
1h 45min
Karibské pomalu dušené jehněčí s rýží
9h 15min