Zařízení & příslušenství
Eintopf se zelím a kroupami
Příprava 20min.
Celkový 1hod.
6 porcí
Suroviny
-
80 gramů mrkve na kousky
-
100 gramů pórku na kolečka
-
80 gramů celeru, bulvy na kousky
-
15 gramů oleje
-
100 gramů brambor na kostky (1,5 cm)
-
300 gramů bílého zelí bez košťálu, na proužky (1,5 cm)
-
1000 gramů vody
-
2 vrchovaté čajové lžičky zeleninové dochucovací pasty2 kostky zeleninového bujónu
-
150 gramů krup
-
1 čajová lžička kari
-
100 gramů smetany, min. 33 % tuku
-
2 čajové lžičky soli
-
½ čajové lžičky mletého černého pepře
-
½ čajové lžičky mletého kajenského pepře
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porci
Protein
5 g
Kalorie
844 kJ /
202 kcal
Tuk
9 g
Vláknina
4.3 g
Sacharidy
25 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Od jara do zimy
66 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Kapustnica
1hod. 15min.
Kari polévka s červenou čočkou a batáty
45min.
Hořčičná vejce s vařenými bramborami
1hod. 5min.
Soté se žampiony, cuketou a sušenou šunkou
25min.
Kapustové rolky s jáhlami a houbovou omáčkou
1hod. 40min.
Kapustová polévka s pálivou klobásou
35min.
Veganská dršťková polévka s cizrnou a hlívou ústřičnou
30min.
Pikantní fazolová polévka
11hod.
Hrstková polévka
10hod. 40min.
Turecká nevěstina polévka
50min.
Dršťková polévka z hlívy ústřičné
45min.
Fazolková polévka
35min.