
Zařízení & příslušenství
Eintopf se zelím a kroupami
Příprava 20min
Celkový 1hod.
6 porcí
Suroviny
-
mrkve na kousky80 gramů
-
pórku na kolečka100 gramů
-
celeru, bulvy na kousky80 gramů
-
oleje15 gramů
-
brambor na kostky (1,5 cm)100 gramů
-
bílého zelí bez košťálu, na proužky (1,5 cm)300 gramů
-
vody1000 gramů
-
zeleninového bujónu2 kostky
-
krup150 gramů
-
kari1 čajová lžička
-
smetany, min. 33 % tuku100 gramů
-
soli2 čajové lžičky
-
mletého černého pepře½ čajové lžičky
-
mletého kajenského pepře½ čajové lžičky
Nutriční hodnoty na 1 porci
Kalorie
202 kcal /
844 kJ
Protein
5 g
Tuk
9 g
Sacharidy
25 g
Vláknina
4.3 g
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

Od jara do zimy
66 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se Vám také líbit...
Fazolková polévka
35min
Bílá zelná polévka se šťouchanými brambory
40min
Uzené maso na kapustě s bramborami a sýrovou omáčkou
1hod.
Moravské zelí
25min
Turecká nevěstina polévka
50min
Kari polévka s červenou čočkou a batáty
45min
Zelný Eintopf s bílými fazolemi a rajčaty
40min
Hanácká trošková polévka
8hod. 55min
Fazolková polévka s koprem a vejcem
30min
Kapustová polévka s pálivou klobásou
35min
Veganská dršťková polévka s cizrnou a hlívou ústřičnou
30min
Hrstková polévka
10hod. 40min