Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Křehké těsto:
- 250 gramů hladké mouky
- 100 gramů chlazeného másla, na kousky, plus navíc na vymazání
- 1 vejce
- 20 gramů vody
- 1 čajová lžička soli
Náplň:
- 40 gramů másla, přepuštěného
- 200 gramů játrového sýru, na kousky (1 cm)
- 200 gramů pórku, na kolečka
- 550 gramů kysaného zelí, pokrájeného nahrubo
- 200 gramů mléka
- 3 vejce
- 30 gramů škrobu
- 1 špetka kajenského pepře, mletého
- 1 čajová lžička soli
- ½ čajové lžičky černého mletého pepře
- Nutriční hodnoty
- na 1 kus
- Kalorie
- 1678 kJ / 401 kcal
- Protein
- 12 g
- Sacharidy
- 29 g
- Tuk
- 26 g
- Vláknina
- 2.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Čočkové stew s pancettou
1h
Zapečená dýně s čedarem
45 Min
Špenátový koláč s tvarohem a sýrem
1h
Falafel v pita chlebu (r’gaif) s omáčkou tahini
1 Std. 25 Min
Koláč s dýní a mletým masem
1h 45min
Galetka s třešněmi
1 Std. 25 Min
Krekry s konopným semínkem a kyselým zelím
1h
Pekanový dort
1h 30min
Parmazánové sušenky s fenyklem a chilli
1 Std. 25 Min
Hruškový šlehačkový koláč
1 Std. 35 Min
Sladký monkey bread
3h
Květákovo-špenátové lasagne
1h 45min