Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Křehké těsto:
- 250 gramů hladké mouky
- 100 gramů chlazeného másla, na kousky, plus navíc na vymazání
- 1 vejce
- 20 gramů vody
- 1 čajová lžička soli
Náplň:
- 40 gramů másla, přepuštěného
- 200 gramů játrového sýru, na kousky (1 cm)
- 200 gramů pórku, na kolečka
- 550 gramů kysaného zelí, pokrájeného nahrubo
- 200 gramů mléka
- 3 vejce
- 30 gramů škrobu
- 1 špetka kajenského pepře, mletého
- 1 čajová lžička soli
- ½ čajové lžičky černého mletého pepře
- Nutriční hodnoty
- na 1 kus
- Kalorie
- 1678 kJ / 401 kcal
- Protein
- 12 g
- Sacharidy
- 29 g
- Tuk
- 26 g
- Vláknina
- 2.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Malé pizzy s paprikami
1 Std. 30 Min
Špenátový koláč s tvarohem a sýrem
1h
Quiche s cuketou a šunkou
1 Std. 20 Min
Houskové knedlíky s pórkovo-houbovým ragú
55 min
Bramborová tortilla s medvědím česnekem
1h
Slaný koláč chryzantéma
1h 55min
Zelný Eintopf s bílými fazolemi a rajčaty
40 min.
Šnečci s kysaným zelím
1 Std. 45 Min
Ananasovo-kokosové muffiny
35 Min
Quiche se zbytky sýrů a uzenin
40 min.
Eintopf se zelím a kroupami
1h
Lívanečky s jablky
40 min.