Zařízení & příslušenství
Pomalu vařená dýňovo-fazolová polévka s kokosovým mlékem
Příprava 15min.
Celkový 16hod. 20min.
6 porcí
Suroviny
-
120 gramů fazolí haricot120 gramů sušených velkých bílých fazolí
-
voda na namočení fazolí
-
20 gramů olivového oleje
-
200 gramů cibule na klínky
-
150 gramů mrkve na kousky (2 cm)
-
70 gramů řapíkatého celeru na kousky (1 cm)
-
½ - 1 čajová lžička soli
-
1 zeleninový bujón (pro 0,5 l vody)1 čajová lžička zeleninové dochucovací pasty
-
2 čajové lžičky mletého kmínu (volitelně)
-
1 čajová lžička kurkumy
-
450 gramů dýně hokkaidó na kousky (3–4 cm)
-
600 gramů kokosového mléka
-
krutony, k podáváníkrajíce chleba opečené, k podávání
-
1 polévková lžíce dýňových semínek orestovaných, k podávání
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porci
Sodík
639 mg
Protein
9 g
Kalorie
898 kJ /
214 kcal
Tuk
5 g
Vláknina
8.4 g
Nasycený tuk
1 g
Sacharidy
29 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Pomalé vaření na TM6
10 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Veganský čedar z kešu
3hod. 10min.
Kroupoto s chřestem, baby mrkví a červenou řepou
1hod. 5min.
Pak choi s houbami
15min.
Zeleninové muffiny s tofu a koriandrovo-jogurtovou omáčkou
1hod. 10min.
Bramborový salát s dresinkem Green Goddess
45min.
Veganská dršťková polévka s cizrnou a hlívou ústřičnou
30min.
Šťavnatý vídeňský guláš
1hod.
Chilli con soya
45min.
Veganská žampiónová masala s chilli a kurkumou
25min.
Boršč aneb červená polévka
1hod. 15min.
Kroupy se žampióny
55min.
Čočkovo-dýňová polévka
1hod.