Pomalu vařená dýňovo-fazolová polévka s kokosovým mlékem

Pomalu vařená dýňovo-fazolová polévka s kokosovým mlékem

5.0 2 hodnocení
Příprava 15min.
Celkový 16hod. 20min.
6 porcí

Suroviny

  • 120 gramů sušených velkých bílých fazolí
    120 gramů fazolí haricot
  • voda na namočení fazolí
  • 20 gramů olivového oleje
  • 200 gramů cibule na klínky
  • 150 gramů mrkve na kousky (2 cm)
  • 70 gramů řapíkatého celeru na kousky (1 cm)
  • ½ - 1 čajová lžička soli
  • 1 čajová lžička zeleninové dochucovací pasty
    1 zeleninový bujón (pro 0,5 l vody)
  • 2 čajové lžičky mletého kmínu (volitelně)
  • 1 čajová lžička kurkumy
  • 450 gramů dýně hokkaidó na kousky (3–4 cm)
  • 600 gramů kokosového mléka
  • krajíce chleba opečené, k podávání
    krutony, k podávání
  • 1 polévková lžíce dýňových semínek orestovaných, k podávání

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porci

Sodík 639 mg
Protein 9 g
Kalorie 898 kJ / 214 kcal
Tuk 5 g
Vláknina 8.4 g
Nasycený tuk 1 g
Sacharidy 29 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...