
Zařízení & příslušenství
Ricotta, mint and zucchini lasagne
Příprava 40min
Celkový 2hod.
4 portions
Suroviny
Pasta
-
extra virgin olive oil plus extra for greasing1 tbsp
-
plain flour plus extra for dusting200 g
-
eggs2
Ricotta, mint and spinach layer
-
full cream milk1500 g
-
white vinegar40 g
-
lemon zest only, no white pith, finely grated½ - 1
-
fresh mint leaves8
-
fresh spinach leaves20 g
-
sea salt1 pinch
Zucchini, garlic and pea layer
-
garlic clove1
-
zucchini (approx. 1½ zucchini), cut into pieces500 g
-
olive oil40 g
-
frozen green peas100 g
-
sea salt½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
dry white wine60 g
-
fresh thyme leaves only2 sprigs
Parmesan béchamel
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)80 g
-
full cream milk500 g
-
plain flour50 g
-
butter softened30 g
-
fresh mint leaves for garnishing
-
ground black pepper
Nutriční hodnoty na 1 portion
Kalorie
911.6 kcal /
3828.7 kJ
Protein
37.9 g
Tuk
47.5 g
Sacharidy
81.3 g
Vláknina
7.3 g
Nasycený tuk
21.8 g
Sodík
920 mg
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

Budget friendly Italian
10 recept
Austrálie a Nový Zéland
Austrálie a Nový Zéland