Capsicum and potato tortillas with olive tapenade

Capsicum and potato tortillas with olive tapenade

4.3 8 hodnocení
Příprava 20min
Celkový 35min
8 portions

Suroviny

Olive tapenade
  • pitted Kalamata olives
    50 g
  • pitted green olives
    50 g
  • semi sun-dried tomatoes drained
    1 tbsp
  • pickled capers rinsed and drained
    2 tsp
  • fresh basil leaves
    5
  • ground smoked paprika
    2 pinches
  • balsamic vinegar
    1 tsp
Tortilla
  • Parmesan cheese crust removed and cut into cubes (3 cm)
    50 g
  • olive oil plus extra for greasing
    1 tbsp
  • red onion
    80 g
  • garlic cloves
    2
  • fresh flat-leaf parsley leaves only
    4 sprigs
  • water
    500 g
  • Ruby Lou potatoes peeled, cut into halves lengthways and cut into slices (0.5 cm)
    200 g
  • fresh mushrooms (volitelně) cleaned and sliced
    40 - 60 g
  • red capsicum deseeded and cut into strips (0.5 cm)
    80 g
  • ground paprika
    ½ tsp
  • sea salt to taste
    ¼ - ½ tsp
  • ground black pepper to taste
    ¼ - ½ tsp
  • eggs
    6
  • full cream milk
    50 g

Nutriční hodnoty na 1 portion

Kalorie 164 kcal / 687.5 kJ
Protein 9.7 g
Tuk 11 g
Sacharidy 5.6 g
Vláknina 1.8 g
Nasycený tuk 3.4 g
Sodík 481.1 mg

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...