Kompatibilní verze
Capsicum and potato tortillas with olive tapenade
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Olive tapenade
- 50 g pitted Kalamata olives
- 50 g pitted green olives
- 1 tbsp semi sun-dried tomatoes, drained
- 2 tsp pickled capers, rinsed and drained
- 5 fresh basil leaves
- 2 pinches ground smoked paprika
- 1 tsp balsamic vinegar
Tortilla
- 50 g Parmesan cheese, crust removed and cut into cubes (3 cm)
- 1 tbsp olive oil, plus extra for greasing
- 80 g red onion
- 2 garlic cloves
- 4 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 500 g water
- 200 g Ruby Lou potatoes, peeled, cut into halves lengthways and cut into slices (0.5 cm)
- 40 - 60 g fresh mushrooms, cleaned and sliced (volitelně)
- 80 g red capsicum, deseeded and cut into strips (0.5 cm)
- ½ tsp ground paprika
- ¼ - ½ tsp sea salt, to taste
- ¼ - ½ tsp ground black pepper, to taste
- 6 eggs
- 50 g full cream milk
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 687.5 kJ / 164 kcal
- Protein
- 9.7 g
- Sacharidy
- 5.6 g
- Tuk
- 11 g
- Nasycený tuk
- 3.4 g
- Vláknina
- 1.8 g
- Sodík
- 481.1 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Carrot, feta and mint salad
40 min
Corn and coriander fritters with avocado tahini
1h 15min
Stuffed butternut pumpkin with feta
1 godz. 50 min
Guacamole
10min
Mushroom risotto
30 min
Basil pesto
10min
Beetroot salad with raita dressing
35 min
Grain salad lettuce cups
1ч. 55 мин.
Spiced labne with pumpkin and rocket salad
13 Std.
Fermented beetroot and apple salsa
72 Std.
Artichoke and bean ragout
1 Std. 30 Min
Hommus
15 min