Capsicum and potato tortillas with olive tapenade
TM6 TM5 TM31

Capsicum and potato tortillas with olive tapenade

4.3 (8 hodnocení)

Suroviny

Olive tapenade

  • 50 g pitted Kalamata olives
  • 50 g pitted green olives
  • 1 tbsp semi sun-dried tomatoes, drained
  • 2 tsp pickled capers, rinsed and drained
  • 5 fresh basil leaves
  • 2 pinches ground smoked paprika
  • 1 tsp balsamic vinegar

Tortilla

  • 50 g Parmesan cheese, crust removed and cut into cubes (3 cm)
  • 1 tbsp olive oil, plus extra for greasing
  • 80 g red onion
  • 2 garlic cloves
  • 4 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
  • 500 g water
  • 200 g Ruby Lou potatoes, peeled, cut into halves lengthways and cut into slices (0.5 cm)
  • 40 - 60 g fresh mushrooms, cleaned and sliced (volitelně)
  • 80 g red capsicum, deseeded and cut into strips (0.5 cm)
  • ½ tsp ground paprika
  • ¼ - ½ tsp sea salt, to taste
  • ¼ - ½ tsp ground black pepper, to taste
  • 6 eggs
  • 50 g full cream milk

Nutriční hodnoty
na 1 portion
Kalorie
687.5 kJ / 164 kcal
Protein
9.7 g
Sacharidy
5.6 g
Tuk
11 g
Nasycený tuk
3.4 g
Vláknina
1.8 g
Sodík
481.1 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty