Kompatibilní verze
Capsicum and potato tortillas with olive tapenade
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Olive tapenade
- 50 g pitted Kalamata olives
- 50 g pitted green olives
- 1 tbsp semi sun-dried tomatoes, drained
- 2 tsp pickled capers, rinsed and drained
- 5 fresh basil leaves
- 2 pinches ground smoked paprika
- 1 tsp balsamic vinegar
Tortilla
- 50 g Parmesan cheese, crust removed and cut into cubes (3 cm)
- 1 tbsp olive oil, plus extra for greasing
- 80 g red onion
- 2 garlic cloves
- 4 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 500 g water
- 200 g Ruby Lou potatoes, peeled, cut into halves lengthways and cut into slices (0.5 cm)
- 40 - 60 g fresh mushrooms, cleaned and sliced (volitelně)
- 80 g red capsicum, deseeded and cut into strips (0.5 cm)
- ½ tsp ground paprika
- ¼ - ½ tsp sea salt, to taste
- ¼ - ½ tsp ground black pepper, to taste
- 6 eggs
- 50 g full cream milk
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 687.5 kJ / 164 kcal
- Protein
- 9.7 g
- Sacharidy
- 5.6 g
- Tuk
- 11 g
- Nasycený tuk
- 3.4 g
- Vláknina
- 1.8 g
- Sodík
- 481.1 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Quinoa tabouli
12 Std. 40 Min
Caramelised fennel and ricotta tarts with Parmesan crisps
2 godz. 30 min
Falafel in square flatbread (R'Gaif bread) with tahini sauce
26h 15min
Crunchy seeded broccoli
40 Min
Roasted carrot dip
1h
Fattoush with grilled haloumi
5h
Ricotta and polenta chips
2h 20min
Cheese and spring onion galette
1h 15min
Sweet potato and grain salad
1h 30 min
Falafel with beetroot hommus
20 min
Hommus dip
5 Min
Hommus
15min