Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g extra virgin olive oil, plus extra to grease and brush
- 2 zucchini, 1 peeled into ribbons and 1 deseeded and cut into pieces (3 cm)
- 60 g fresh baby spinach leaves
- 150 g brown onion, cut into quarters
- 2 garlic cloves
- ½ red capsicum (approx. 50 g), deseeded and cut into pieces (3 cm)
- 1 carrot, cut into pieces (3 cm)
- 700 g filtered water
- ½ tsp dried oregano
- 1 ½ tbsp stock paste (see Tips)
- 150 g polenta
- 2 pinches ground black pepper
- 1 tbsp pine nuts
- vegan Parmesan cheese, to sprinkle (optional)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 671.1 kJ / 159.8 kcal
- Protein
- 3.3 g
- Sacharidy
- 16.6 g
- Tuk
- 8.4 g
- Vláknina
- 2.9 g
Alternativní recepty
Stuffed capsicums with herbed quinoa
30 min
Leek quiche
1h 20 min
Mediterranean capsicums
2sa
Roasted pumpkin and quinoa risotto
40 Min
Savoury stuffed pumpkin
1 godz. 25 min
Sweet potato lasagne
1h 20 min
Pumpkin and tempeh bobotie
1 godz. 5 min
Vegan moussaka
1h 50 min
Pea and garden mint fritters
25 Min
Savoury tofu quiche
1h 30 min
Pumpkin tart
2sa 15 dk
Butternut mac and cheese
45 Min