
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g extra virgin olive oil plus extra to grease and brush
- 2 zucchini 1 peeled into ribbons and 1 deseeded and cut into pieces (3 cm)
- 60 g fresh baby spinach leaves
- 150 g brown onion cut into quarters
- 2 garlic cloves
- ½ red capsicum (approx. 50 g), deseeded and cut into pieces (3 cm)
- 1 carrot cut into pieces (3 cm)
- 700 g filtered water
- ½ tsp dried oregano
- 1 ½ tbsp stock paste (see Tips)
- 150 g polenta
- 2 pinches ground black pepper
- 1 tbsp pine nuts
- vegan Parmesan cheese to sprinkle (optional)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 159.8 kcal / 671.1 kJ
- Protein
- 3.3 g
- Tuk
- 8.4 g
- Sacharidy
- 16.6 g
- Vláknina
- 2.9 g
Alternativní recepty
Savoury stuffed pumpkin
1 Std. 25 Min
Vegetarian quiche
1 Std. 55 Min
Raw pineapple and turmeric cake
5 Std. 20 Min
Sweet potato lasagne
1 Std. 20 Min
Eggplant and porcini bites with turmeric tahini dressing
55 Min
Vegan moussaka
1 Std. 50 Min
Zucchini tortillas with falafel
25 Std. 30 Min
Cauliflower and sweet potato lasagne
1 Std. 35 Min
Savoury tofu quiche
1 Std. 30 Min
Stuffed capsicums with herbed quinoa
30 Min
Thai tofu and sweet potato cakes
30 Min
Carrot gnocchi with zucchini cream
1 Std. 15 Min