Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g extra virgin olive oil, plus extra to grease and brush
- 2 zucchini, 1 peeled into ribbons and 1 deseeded and cut into pieces (3 cm)
- 60 g fresh baby spinach leaves
- 150 g brown onion, cut into quarters
- 2 garlic cloves
- ½ red capsicum (approx. 50 g), deseeded and cut into pieces (3 cm)
- 1 carrot, cut into pieces (3 cm)
- 700 g filtered water
- ½ tsp dried oregano
- 1 ½ tbsp stock paste (see Tips)
- 150 g polenta
- 2 pinches ground black pepper
- 1 tbsp pine nuts
- vegan Parmesan cheese, to sprinkle (optional)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 671.1 kJ / 159.8 kcal
- Protein
- 3.3 g
- Sacharidy
- 16.6 g
- Tuk
- 8.4 g
- Vláknina
- 2.9 g
Alternativní recepty
Cauliflower and sweet potato lasagne
1 Std. 35 Min
Sweet potato lasagne
1h 20min
Pea and garden mint fritters
25 Min
White zucchini and cannellini bean soup
25 Min
Vegan moussaka
1h 50 min
Vegan walnut and black bean burger
4h 40min
Lentil and pumpkin pot pies
1 Std. 25 Min
Leek quiche
1h 20min
Savoury tofu quiche
1 Std. 30 Min
Mashed pea and corn slice
40 Min
Lentil and chickpea burger with tahini dressing
1 Std. 30 Min
Three-bean shepherd's pie
26 Std.