
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 80 g Schalotten
- 20 g Olivenöl
- 250 g Perlgraupen mittel oder grob, gewaschen
- 150 g Weißwein, trocken
- 700 g Wasser
-
1 ½
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
nebo 1 ½ Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l) - 2 getrocknete Lorbeerblätter
- ½ TL Salz
- 1 Prise Pfeffer
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 301 kcal / 1260 kJ
- Protein
- 7 g
- Tuk
- 6 g
- Sacharidy
- 45 g
- Vláknina
- 3.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Borschtsch vegetarisch
1hod. 10min
Sonnenweizen-Salat mit Meeresfrüchten
1hod. 10min
Graupenrisotto
50min
Weizen Risotto mit Champignons
35min
Kartoffel-Bohnen-Tortilla
40min
Graupenrisotto mediterran
50min
Graupen, gekocht
35min
Italienischer Gemüseeintopf
40min
Graupen-Erbsen-Risotto
40min
Pilze mit Kichererbsen
9hod.
Linsen-Risotto mit Bockwurst
35min
Sonnenweizen-Pilz-"Risotto"
40min