Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 80 g Schalotten
- 20 g Olivenöl
- 250 g Perlgraupen, mittel oder grob, gewaschen
- 150 g Weißwein, trocken
- 700 g Wasser
-
1 ½
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
nebo 1 ½ Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l) - 2 getrocknete Lorbeerblätter
- ½ TL Salz
- 1 Prise Pfeffer
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1260 kJ / 301 kcal
- Protein
- 7 g
- Sacharidy
- 45 g
- Tuk
- 6 g
- Vláknina
- 3.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Linsen-Risotto mit Bockwurst
35 Min
Graupenrisotto
50 min
Graupenrisotto mediterran
50 min
Dänische Erbsensuppe
1 godz.
Kabeljau mit Hirse und Pfirsichsauce
30 min
Buchweizen-Schmarren mit Tomatensalat
50 min
Graupen-Risotto mit Garnelen
45 min
Rote Linsensuppe
40 Min
Linsen und Reis mit frittierten Zwiebeln (Mujadarrah)
1 Std. 5 Min
Dinkel-Risotto mit Kerbel und Räucherkäse
35 Min
Kartoffel-Bohnen-Tortilla
40 Min
Polenta-Taler
1 Std. 10 Min