Steamed snapper, black beans and rice

Steamed snapper, black beans and rice

5.0 7 hodnocení
Příprava 25min
Celkový 1hod. 10min
8 portions

Suroviny

  • fermented black beans (see Tips)
    80 g
  • water plus extra for soaking beans
    1000 g
  • garlic cloves
    4
  • eschalots
    5
  • piece fresh ginger peeled and cut into thin slices
    70 g
  • peanut oil
    40 g
  • light soy sauce
    20 g
  • Shaoxing wine
    40 g
  • ground white pepper
    1 tsp
  • jasmine rice
    350 g
  • snapper fillets, skin on (approx. 120 g each)
    8
  • spring onions/shallots white and light green part only, cut into batons (6 cm)
    4

Nutriční hodnoty na 1 portions

Kalorie 268 kcal / 1125.9 kJ
Protein 29 g
Tuk 7.6 g
Sacharidy 19.7 g
Vláknina 2.2 g
Nasycený tuk 1.6 g
Sodík 284.1 mg

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...