Zařízení & příslušenství
Steamed snapper, black beans and rice
Příprava 25min.
Celkový 1hod. 10min.
8 portions
Suroviny
-
fermented black beans (see Tips)80 g
-
water plus extra for soaking beans1000 g
-
garlic cloves4
-
eschalots5
-
piece fresh ginger peeled and cut into thin slices70 g
-
peanut oil40 g
-
light soy sauce20 g
-
Shaoxing wine40 g
-
ground white pepper1 tsp
-
jasmine rice350 g
-
snapper fillets, skin on (approx. 120 g each)8
-
spring onions/shallots white and light green part only, cut into batons (6 cm)4
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portions
Sodík
284.1 mg
Protein
29 g
Kalorie
1125.9 kJ /
268 kcal
Tuk
7.6 g
Vláknina
2.2 g
Nasycený tuk
1.6 g
Sacharidy
19.7 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Sous-vide fish with lemon and herbs
1 Std. 15 Min
Mediterranean capsicums
2 Std.
Miso soup and sake seafood with rice
1 Std. 5 Min
Spiced fennel and silverbeet with fried eggs
35 Min
Crispy-skinned snapper with macadamia cream and spring vegetables
1 Std.
Peanut soba noodle wonton cups
40 Min
Steamed asparagus with caper crumbs
30 Min
Steamed rice balls with spicy lime dipping sauce
1 Std. 10 Min
Broccoli, chilli and pine nut spaghetti
40 Min
Brown Rice Salad with Turmeric Dressing
1 Std.
Mediterranean salmon and couscous parcels
25 Min
Fresh tomato chutney
10 Min