Steamed snapper, black beans and rice
TM6 TM5 TM31

Steamed snapper, black beans and rice

5.0 (7 hodnocení)

Suroviny

  • 80 g fermented black beans (see Tips)
  • 1000 g water, plus extra for soaking beans
  • 4 garlic cloves
  • 5 eschalots
  • 70 g piece fresh ginger, peeled and cut into thin slices
  • 40 g peanut oil
  • 20 g light soy sauce
  • 40 g Shaoxing wine
  • 1 tsp ground white pepper
  • 350 g jasmine rice
  • 8 snapper fillets, skin on (approx. 120 g each)
  • 4 spring onions/shallots, white and light green part only, cut into batons (6 cm)

Nutriční hodnoty
na 1 portions
Kalorie
1125.9 kJ / 268 kcal
Protein
29 g
Sacharidy
19.7 g
Tuk
7.6 g
Nasycený tuk
1.6 g
Vláknina
2.2 g
Sodík
284.1 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty