Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 80 g fermented black beans (see Tips)
- 1000 g water, plus extra for soaking beans
- 4 garlic cloves
- 5 eschalots
- 70 g piece fresh ginger, peeled and cut into thin slices
- 40 g peanut oil
- 20 g light soy sauce
- 40 g Shaoxing wine
- 1 tsp ground white pepper
- 350 g jasmine rice
- 8 snapper fillets, skin on (approx. 120 g each)
- 4 spring onions/shallots, white and light green part only, cut into batons (6 cm)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portions
- Kalorie
- 1125.9 kJ / 268 kcal
- Protein
- 29 g
- Sacharidy
- 19.7 g
- Tuk
- 7.6 g
- Nasycený tuk
- 1.6 g
- Vláknina
- 2.2 g
- Sodík
- 284.1 mg
Alternativní recepty
Crispy flatbread with halloumi & ribbon veggies (Thermomix® Spiralizer, TM6)
1u. 30min
Steamed rice balls with spicy lime dipping sauce
1 Std. 10 Min
Prawn and fish ball soup with Ramen noodles
35min
Black sticky rice pudding
9h 40min
Heirloom Tomato and Zucchini Lasagna (Matthew Kenney)
4h 20 min
Prawns with coriander coconut rice
35min
Spiced poached pears with vanilla cheesecake and gingernut crumb
5h 30min
Steamed sea bass wrapped in banana leaves with green mango salad (Luke Nguyen)
35min
Qing zheng yu (steamed fish with ABC soup)
1u. 15min
Watermelon granita
6h 15min
Mixed mushroom congee with pickled eggs
24h 40min
Steamed Fish Fillets
25min