Steamed snapper, black beans and rice

Steamed snapper, black beans and rice

5.0 7 hodnocení
Příprava 25min.
Celkový 1hod. 10min.
8 portions

Suroviny

  • fermented black beans (see Tips)
    80 g
  • water plus extra for soaking beans
    1000 g
  • garlic cloves
    4
  • eschalots
    5
  • piece fresh ginger peeled and cut into thin slices
    70 g
  • peanut oil
    40 g
  • light soy sauce
    20 g
  • Shaoxing wine
    40 g
  • ground white pepper
    1 tsp
  • jasmine rice
    350 g
  • snapper fillets, skin on (approx. 120 g each)
    8
  • spring onions/shallots white and light green part only, cut into batons (6 cm)
    4

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portions

Sodík 284.1 mg
Protein 29 g
Kalorie 1125.9 kJ / 268 kcal
Tuk 7.6 g
Vláknina 2.2 g
Nasycený tuk 1.6 g
Sacharidy 19.7 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...