
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 80 g fermented black beans (see Tips)
- 1000 g water plus extra for soaking beans
- 4 garlic cloves
- 5 eschalots
- 70 g piece fresh ginger peeled and cut into thin slices
- 40 g peanut oil
- 20 g light soy sauce
- 40 g Shaoxing wine
- 1 tsp ground white pepper
- 350 g jasmine rice
- 8 snapper fillets, skin on (approx. 120 g each)
- 4 spring onions/shallots white and light green part only, cut into batons (6 cm)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portions
- Kalorie
- 268 kcal / 1125.9 kJ
- Protein
- 29 g
- Tuk
- 7.6 g
- Sacharidy
- 19.7 g
- Vláknina
- 2.2 g
- Nasycený tuk
- 1.6 g
- Sodík
- 284.1 mg
Alternativní recepty
Gwinganna Barramundi escabeche
45min
Scallops and prawns with XO butter
50min
Gin-cured ocean trout salad
30h 20min
Beef rendang
6h 20min
Steamed Chinese greens
30min
Miso soup and sake seafood with rice
1h 5min
Mixed mushroom congee with pickled eggs
24h 40min
Agedashi tofu
30min
Tetsuya Wakuda's Marinated lobster tail with bread salad and avocado soup (TM6)
30min
Crispy-skinned snapper with macadamia cream and spring vegetables
1h
Salmon and fennel risotto
30min
Hainanese chicken rice with vegetable soup and steamed egg
1h 25min