Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1300 g Wasser
- 2 Kalbskoteletts (à ca. 400 g)
- 50 g Butter
- 2 Zweige Rosmarin
- Salz zum Würzen
- Pfeffer zum Würzen
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2628 kJ / 627 kcal
- Protein
- 58 g
- Sacharidy
- 1 g
- Tuk
- 44.5 g
- Vláknina
- 0.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Rinderfiletsteaks Sous-Vide
1h 30 min
Rinderfilet Sous-Vide für sechs
1h 30 min
Rehrücken mit Kirsch-Walnuss-Slaw
1h 10 min
Entenbrust mit grünem Spargel und Polenta
1h 50 min
Sous-vide-Rinderfilet mit Süßkartoffelpüree und Marsala-Sauce
2 godz. 20 min
Lammhüften mit Speckbohnen
1h 30 min
Rib Eye mit Béarnaise
1h 50 min
Lammfilets mit Lavendel
13 godz.
Entenbrust mit Orangen-Zabaglione
1h 20 min
Rindersteaks (medium) mit Kräuter-Knoblauch-Butter
1h 25 min
Lammhüften mit Speckbohnen
1h 30 min
Nackensteaks mit Estragon-Senfbutter
2 godz.