
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g ui in kwartjes
- 50 g wortel gepeld en in schijfjes (0,5 cm)
-
50
g selderij bladeren gewassen en gedroogd
nebo 50 g selderstengels in stukken - 250 g linzen
- 1 laurierblad, gedroogd
-
1
el groentebouillon
nebo 1 groentebouillonblokje (voor 0,5 l) - 1000 g water
- 50 g olijfolie
-
200
g verse spinaziebladeren gewassen en gedroogd
nebo 200 g diepgevroren spinaziebladeren ontdooid en geplet - ½ tl fijn zout (volitelně)
- 160 g rijst (kooktijd 16 minuten)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 451 kcal / 1887 kJ
- Protein
- 18.8 g
- Tuk
- 13.7 g
- Sacharidy
- 67.3 g
- Vláknina
- 10.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Kreplach
55min
Pompoenbrood
1hod. 45min
Wortel-amandelcake zonder toegevoegde suikers en zijn glazuur
1hod.
Gekruide Marokkaanse linzensoep
40min
Kikkererwtensoep met spinazie
40min
Romige Marokkaanse bonensoep
35min
Linzenbrood
1hod. 55min
Aziatische groentesoep met tofu
1hod. 30min
Rode bietensap
10min
Linzencurry en gestoomde pompoen
1hod. 15min
Rode bietensoep met kruidenknoedels
1hod. 10min
Stoofpot van linzen
2hod. 35min