Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Gebakken tomaten
- 100 g uien, gehalveerd
- 1 teentje knoflook
- 1 tl bruine suiker
- 1 tl zout
- ½ tl gemalen peper
- 6 takjes verse tijm geplukt, en iets meer om te garneren
- 50 g olijfolie
- 400 g kerstomaten, gehalveerd
Walnotenrisotto en afwerking
- 80 g walnoot, gehalveerd
- 1 ui, gehalveerd
- 40 g olijfolie
- 320 g risotto rijst bv. Carnaroli of Arborio (12-15 minuten kooktijd)
- 800 g water
-
1 ½
volle tl groentebouillonpasta, vegan
nebo 1 ½ groentebouillonblokje (voor 0,5 l), vegan - ½ tl zout
- ½ tl gemalen peper
- 1 tl citroenschil, geraspt
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 2767 kJ / 661 kcal
- Protein
- 11 g
- Sacharidy
- 71 g
- Tuk
- 36 g
- Vláknina
- 4.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Indiase groentencurry
50min
Zalm en venkel risotto
25min
Zalm in amandelkorst met asperges en tagliatelle
35 min
Zoete aardappellasagne
1h 20min
Boekweit met champignons
25min
Volkoren pizza met aspergeroom, mascarpone en gerookte zalm
4h
Chili non Carne
1h
Risotto bolognese
45 min
Spinazierisotto met asperges
40min
Moussaka met linzen
2 Std. 20 Min
Pompoenrisotto met spek
25min
Salade van bloemkool, zoete aardappel en noten
40min