Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Gebakken tomaten
- 100 g uien, gehalveerd
- 1 teentje knoflook
- 1 tl bruine suiker
- 1 tl zout
- ½ tl gemalen peper
- 6 takjes verse tijm geplukt, en iets meer om te garneren
- 50 g olijfolie
- 400 g kerstomaten, gehalveerd
Walnotenrisotto en afwerking
- 80 g walnoot, gehalveerd
- 1 ui, gehalveerd
- 40 g olijfolie
- 320 g risotto rijst bv. Carnaroli of Arborio (12-15 minuten kooktijd)
- 800 g water
-
1 ½
volle tl groentebouillonpasta, vegan
nebo 1 ½ groentebouillonblokje (voor 0,5 l), vegan - ½ tl zout
- ½ tl gemalen peper
- 1 tl citroenschil, geraspt
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 2767 kJ / 661 kcal
- Protein
- 11 g
- Sacharidy
- 71 g
- Tuk
- 36 g
- Vláknina
- 4.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Zalm en venkel risotto
25 Min
Cashewnoten en groenten in pindasaus met rijst
45 min
Zoetzure dhal
Žádné hodnocení
Paksoi en ham rijst
40 min
Risotto met rode biet en citroengras en met sous-vide kabeljauw
2 Std. 10 Min
Paella met kidneybonen
55 min
Mediterraanse parelgerstrisotto
1 godz.
Moussaka met linzen
2 Std. 20 Min
Spinazierisotto met asperges
40 min
Gestoomde aubergine-ricottalasagne
1 Std. 25 Min
Broccoliburgers met salsa van radijzen
1 godz.
Pompoenrisotto met spek
25 Min