
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Gebakken tomaten
- 100 g uien gehalveerd
- 1 teentje knoflook
- 1 tl bruine suiker
- 1 tl zout
- ½ tl gemalen peper
- 6 takjes verse tijm geplukt, en iets meer om te garneren
- 50 g olijfolie
- 400 g kerstomaten gehalveerd
Walnotenrisotto en afwerking
- 80 g walnoot, gehalveerd
- 1 ui gehalveerd
- 40 g olijfolie
- 320 g risottorijst bv. Carnaroli of Arborio (12-15 minuten kooktijd)
- 800 g water
-
1 ½
volle tl groentebouillonpasta vegan
nebo 1 ½ groentebouillonblokje (voor 0,5 l) vegan - ½ tl zout
- ½ tl gemalen peper
- 1 tl citroenschil, geraspt
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 661 kcal / 2767 kJ
- Protein
- 11 g
- Tuk
- 36 g
- Sacharidy
- 71 g
- Vláknina
- 4.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Moussaka met linzen
2hod. 20min
Boekweit met champignons
25min
Cassoulet van bonen met walnotenpesto
4hod. 30min
Groene smoothie bowl met gojibessen
Žádné hodnocení
Spinazierisotto met asperges
40min
Wortelsalade met sesamcrackers
1hod.
Tandoori kip wraps
50min
Tomatenrisotto met citroenricotta gevulde kippenborst.
45min
Zalm in korst met citroen risotto
45min
Risotto bolognese
45min
Salade van bloemkool, zoete aardappel en noten
40min
Gestoomde aubergine-ricottalasagne
1hod. 25min