Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Gebakken tomaten
- 100 g uien, gehalveerd
- 1 teentje knoflook
- 1 tl bruine suiker
- 1 tl zout
- ½ tl gemalen peper
- 6 takjes verse tijm geplukt, en iets meer om te garneren
- 50 g olijfolie
- 400 g kerstomaten, gehalveerd
Walnotenrisotto en afwerking
- 80 g walnoot, gehalveerd
- 1 ui, gehalveerd
- 40 g olijfolie
- 320 g risotto rijst bv. Carnaroli of Arborio (12-15 minuten kooktijd)
- 800 g water
-
1 ½
volle tl groentebouillonpasta, vegan
nebo 1 ½ groentebouillonblokje (voor 0,5 l), vegan - ½ tl zout
- ½ tl gemalen peper
- 1 tl citroenschil, geraspt
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 2767 kJ / 661 kcal
- Protein
- 11 g
- Sacharidy
- 71 g
- Tuk
- 36 g
- Vláknina
- 4.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pompoenrisotto met spek
25 min
Tex-Mex tortilla's met varkensreepjes en zwarte bonen
1 Std. 20 Min
Flatbread met peer en geitenkaas
3 godz.
Cashewnoten en groenten in pindasaus met rijst
45 min
Spinazieknoedels in tomatenragout
1 godz.
Eieren in falafel korst met yoghurtsaus
Ninguna valoración
Zalm en venkel risotto
25 min
Mediterraanse parelgerstrisotto
1 godz.
Risotto met rode biet en citroengras en met sous-vide kabeljauw
2h 10 min
Indiase groentencurry
50 min
Bloemkool-spinazie lasagne
1 Std. 45 Min
Spinazierisotto met asperges
40 min