Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Bladerdeeg met zalm crème
- 1 pak bladerdeeg (275 g)
- 30 g ui, in 4 gesneden
- 1 teentje knoflook
- 10 g ongezouten boter
- 50 g room, min. 30% vet
- 250 g cream cheese met kruiden
- 1 snuifje zout
- 1 snuifje gemalen zwarte peper
- 2 takjes verse dille, enkel de blaadjes
- 10 - 20 g vers geperst citroensap, naar smaak (volitelně)
- 200 g verse zalmfilet, dun, in hapklare stukken
- 150 g gerookte zalm, in hapklare stukken
- 1 eierdooier, licht opgeklopt, als doreren
Citroen risotto
- 50 g Parmezaanse kaas, in stukken
- 50 g ui, gehalveerd
- 40 g ongezouten boter, in stukken
- 10 g olijfolie
- 320 g risotto rijst (bv. Carnaroli Arborio), 10-15 min. gaartijd (zie tips)
- 40 g droge witte wijn
- 740 g water
- 2 citroenen, zeste en sap
-
1
volle tl groentebouillonpasta
nebo 1 groentebouillonblokje (voor 0,5 l), verkruimeld - ½ tl zout
- ¼ tl gemalen zwarte peper
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 3206 kJ / 763 kcal
- Protein
- 25 g
- Sacharidy
- 62 g
- Tuk
- 45 g
- Vláknina
- 2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Kip garam masala
50min
Worst met erwtenrisotto
30min
Zalm en venkel risotto
25min
Tomatenrisotto met citroenricotta gevulde kippenborst.
45 min
Cholent
Žádné hodnocení
Hartige taart met savooiekool
1 godz. 30 min
Sesam zalm met sla en erwtensoep
1h
Choronsaus
20 min
Gnocchi Tricolore
35 min
Asperges, Parmezaanse kaas, rijst en citroensabayon
1h
Pompoenrisotto met spek
25min
Focaccia met uien
1 godz. 30 min