Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Deeg voor cannelloni
- 300 g meel
- 3 eieren (van ongeveer 60 g)
- 10 g extra vergine olijfolie
Vulling
- 700 g water
- 600 g diepgevroren bladspinazie
- 150 g melk
- 1 tl zout, + naar believen
- 600 g koemelk ricottakaas, goed uitgelekt
Bechamelsaus
- 500 g melk
- 50 g meel
- 20 g boter
- ½ - 1 tl zout, volgens eigen smaak
- 1 snuifje gemalen nootmuskaat
Om af te werken
- 2 - 3 el parmezaankaas, geraspt
- 20 g boter, in klontjes
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 3753 kJ / 897 kcal
- Protein
- 41.9 g
- Sacharidy
- 84.3 g
- Tuk
- 45.9 g
- Vláknina
- 302.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Waterzooi van kip
1 Std.
Sinaasappel-currydressing
10min
Gestoomde kalkoenfilet met ricotta, spinazie en walnotenvulling
2h
Chocoladereep likeur
15 Min
Aardbeiendaiquiri
10min
Lam in korst op Italiaanse wijze
5h
Krokante kalkoenballetjes met linzen
Žádné hodnocení
Harde pistachekoekjes
45 Min
Courgetteomelet
40 Min
Flans van geitenkaas met yoghurtsaus en prei
45 Min
Gehaktbrood met spinazie-kaasvulling
1h 15min
Snelle Thaise kipcurry
40 Min