Zařízení & příslušenství
Cannelloni met spinazie en ricotta
Příprava 20min.
Celkový 1hod. 30min.
4 porties
Suroviny
Deeg voor cannelloni
-
meel300 g
-
eieren (van ongeveer 60 g)3
-
extra vergine olijfolie10 g
Vulling
-
water700 g
-
diepgevroren bladspinazie600 g
-
melk150 g
-
zout + naar believen1 tl
-
koemelk ricottakaas goed uitgelekt600 g
Bechamelsaus
-
melk500 g
-
meel50 g
-
boter20 g
-
zout volgens eigen smaak½ - 1 tl
-
gemalen nootmuskaat1 snuifje
Om af te werken
-
Parmezaanse kaas geraspt2 - 3 el
-
boter in klontjes20 g
Obtížnost
obtížné
Nutriční hodnoty na 1 portie
Protein
41.9 g
Kalorie
3753 kJ /
897 kcal
Tuk
45.9 g
Vláknina
302.1 g
Sacharidy
84.3 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Gevarieerd koken elke dag
52 recepty/-ů
Benelux
Benelux
Mohlo by se vám také líbit...
Aardbeien- en chocoladetaart
3hod.
Glutenvrije frambozen rolgebak
Žádné hodnocení
Chilli con carne
35min.
Zalmtartaar
10min.
Spaghetti carbonara
40min.
Sojamelk en gestoomde broodjes
Žádné hodnocení
Gnocchi met tomaat-mascarponesaus, broccolisalade en fruitsorbet
30min.
Kalkoenrollade met erwtenpuree en munt
35min.
Kipsuprêmes met honing, limoen en mangochutney
1hod. 15min.
Oosters runderstoofpotje met parelcouscous
40min.
Kip garam masala
50min.
Koekjes met chocoladechips
50min.