
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Deeg voor cannelloni
- 300 g meel
- 3 eieren (van ongeveer 60 g)
- 10 g extra vergine olijfolie
Vulling
- 700 g water
- 600 g diepgevroren bladspinazie
- 150 g melk
- 1 tl zout, + naar believen
- 600 g koemelk ricottakaas, goed uitgelekt
Bechamelsaus
- 500 g melk
- 50 g meel
- 20 g boter
- ½ - 1 tl zout, volgens eigen smaak
- 1 snuifje gemalen nootmuskaat
Om af te werken
- 2 - 3 el parmezaankaas, geraspt
- 20 g boter, in klontjes
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 3753 kJ / 897 kcal
- Protein
- 41.9 g
- Sacharidy
- 84.3 g
- Tuk
- 45.9 g
- Vláknina
- 302.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bloemkool korma
2h 20min
Hersenen cupcakes
1h 40min
Guacamole
5min
Cottage pie
1h 10min
Quiche lorraine
50min
Sous-vide asperges en gepocheerde eieren
Ninguna valoración
Kalkoenrollade met erwtenpuree en munt
35min
Gevulde kerstomaten met geitenkaas en prosciutto
1h 30min
Pastaschelpen met verse tomatensaus en geitenkaas
45min
Cannelloni met varkensvlees en groentesaus
1h
Quinoapuddings met frambozensaus
Ninguna valoración
Mousse van kaas
10min