Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Deeg voor cannelloni
- 300 g meel
- 3 eieren (van ongeveer 60 g)
- 10 g extra vergine olijfolie
Vulling
- 700 g water
- 600 g diepgevroren bladspinazie
- 150 g melk
- 1 tl zout, + naar believen
- 600 g koemelk ricottakaas, goed uitgelekt
Bechamelsaus
- 500 g melk
- 50 g meel
- 20 g boter
- ½ - 1 tl zout, volgens eigen smaak
- 1 snuifje gemalen nootmuskaat
Om af te werken
- 2 - 3 el parmezaankaas, geraspt
- 20 g boter, in klontjes
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 3753 kJ / 897 kcal
- Protein
- 41.9 g
- Sacharidy
- 84.3 g
- Tuk
- 45.9 g
- Vláknina
- 302.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pasta in tomatensaus met ham en chorizo
35min
Pastaschelpen met verse tomatensaus en geitenkaas
45min
Japanse stijl yaki udon met gehakt
30min
Bananensticks met chocoladecoating
Žádné hodnocení
Lasagne bolognese
2hod. 30min
Gnocchi met tomaat-mascarponesaus, broccolisalade en fruitsorbet
30min
Kalkoenburgers
Žádné hodnocení
Sapje van rucola en waterkers
Žádné hodnocení
Vleesgehaktbrood met champignons
1 godz. 5 min
Tomaat en basilicum kip quiche
1hod.
Pastasalade met groenten
1hod.
Chocoladevulkaan
15min