
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 bos verse peterselie, gewassen en gedroogd
- ½ teentje knoflook (volitelně)
- 60 g extra vergine olijfolie, + naar believen
- 1 ½ tl zout, + naar believen
- 5 cherry tomaten, in stukjes (ong. 70-80 g)
- 320 g rijst (kooktijd 13 tot 15 min.)
- 700 g water
- 150 g bevroren groene erwten
- 2 zalmforelfilets, ong. 400 g
- 150 g gepelde garnalen
- 1 citroen, in schijfjes (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 2406 kJ / 575 kcal
- Protein
- 34 g
- Sacharidy
- 69.3 g
- Tuk
- 19.9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Forel met hollandaisesaus
50min
Cottage pie
1hod. 10min
Op Afrikaanse wijze gegrilde vis met rijst en tomatensalade
45min
Gebraden kruiden-sinaas kip en basmati rijst met rozijnen
1hod.
Zalm, basmati rijst en romige dille saus
40min
Gestoofde paddenstoelen met paprika
25min
Kip met rode paprika
1hod. 5min
Kip in perziksaus
40min
Gnocchi Tricolore
35min
Varkenshaasje in papillot
1hod.
Millefeuille van aubergine met yoghurt-mosterdsaus
40min
Kip met warme aardappelsalade
55min