Kompatibilní verze
Fischbällchen mit Kartoffeln, Kohlrabi und Dill-Sauce
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Fischfrikadellen
- pflanzliches Öl zum Einfetten
- 100 g Brötchen, altbacken (ca. 2 Stück), in Stücken
- 1 Zwiebel, halbiert
- ½ Bund Dill, ohne Stiele
- 600 g Seelachsfilets, in Stücken
- 1 Ei
- 3 - 4 TL Senf
- 1 ½ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer, gemahlen
- 2 - 3 EL Paprika edelsüss
Kartoffeln, Kohlrabi und Dill-Sauce
- 500 g Wasser
-
2
geh. TL Gemüse-Bouillon Paste
nebo 2 Gemüsebouillonwürfel - 750 g Kartoffeln, in mundgerechten Stücken
- 700 g Kohlrabi, in Stiften (1 x 4 cm)
- ½ TL Salz und etwas mehr zum Würzen
- 200 g Rahm
- ¼ TL Pfeffer, gemahlen
- 1 TL Zitronenschale, gerieben
- ½ Bund Dill, ohne Stiele
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2351 kJ / 562 kcal
- Protein
- 40 g
- Sacharidy
- 53 g
- Tuk
- 19 g
- Vláknina
- 5.9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Geschmortes Kalbsragout
2h 10min
Bolognese Sauce
3h 15 min
Menü: Topinambursuppe, Lachs im Blätterteig mit Ofengemüse, Lebkuchentrifle
2h 15min
Spargeln mit Joghurt-Hollandaise
30min
Blumenkohlgratin
55min
Gulasch
3h
Hackbällchen mit Brokkoli und Currysauce
50min
Rindfleischragout auf Selleriepüree
1h
Pasta Auflauf mit Spinat
1h 20 min
Rosenkohl mit Speck und Mandeln
40min
Blumenkohl-Crèmesuppe
50min
Überbackener Blumenkohl mit Ofenkartoffeln und Senfsauce
1h 50 min