Zařízení & příslušenství
Spiced pork terrine
Příprava 20min.
Celkový 24hod.
15 slices
Suroviny
-
pork throat fat cut in pieces (approx. 2 cm)300 g
-
pork chine, boneless cut in pieces (approx. 2 cm)500 g
-
1 - 2 tsp warm waterfruit brandy (e.g. apple) (optional)1 - 2 tsp
-
warm water2 tbsp
-
raisins2 tbsp
-
nuts shelled40 g
-
dried apricots, pitted50 g
-
dried figs40 g
-
prunes, pitted50 g
-
ground nutmeg1 pinch
-
ground cinnamon1 tsp
-
ground ginger1 tsp
-
egg1
-
salt1 tsp
-
ground pepper1 tsp
-
dried bay leaf2
-
pork caul fat1
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 slice
Protein
7 g
Kalorie
1176 kJ /
285 kcal
Tuk
27 g
Vláknina
1 g
Sacharidy
3 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
French Tradition on your Table
10 recepty/-ů
Mezinárodní
Mezinárodní
Mohlo by se vám také líbit...
Lemon tart
2 h 15 min
Pâté en croûte
8 h 45 min
Caramel Custard
1 h
Orange Campari marmalade
1 h 35 min
Pineapple passionfruit tart
4 h 30 min
Steamed Seared Quail, Celeriac Tea, Celeriac and Apple
No ratings
Millet-stuffed cabbage rolls with mushroom sauce
1 h 40 min
Banana tart tartin with chocolate sorbet
27 h 35 min
Almond quinoa pastry
50 min
Golden baklava
25 h 25 min
Almond pastry
25 min
Gluten free Christmas fruit cake
7 h 35 min