Zařízení & příslušenství
Spiced pork terrine
Příprava 20min.
Celkový 24hod.
15 slices
Suroviny
-
pork throat fat cut in pieces (approx. 2 cm)300 g
-
pork chine, boneless cut in pieces (approx. 2 cm)500 g
-
1 - 2 tsp warm waterfruit brandy (e.g. apple) (optional)1 - 2 tsp
-
warm water2 tbsp
-
raisins2 tbsp
-
nuts shelled40 g
-
dried apricots, pitted50 g
-
dried figs40 g
-
prunes, pitted50 g
-
ground nutmeg1 pinch
-
ground cinnamon1 tsp
-
ground ginger1 tsp
-
egg1
-
salt1 tsp
-
ground pepper1 tsp
-
dried bay leaf2
-
pork caul fat1
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 slice
Protein
7 g
Kalorie
1176 kJ /
285 kcal
Tuk
27 g
Vláknina
1 g
Sacharidy
3 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
French Tradition on your Table
10 recepty/-ů
Mezinárodní
Mezinárodní
Mohlo by se vám také líbit...
Cauliflower and ricotta pizza bases with blue cheese, pear and prosciutto
1hod. 50min.
Steamed sticky rice with pork (Rice tube puddings)
2hod. 30min.
Tuna and olive empanaditas
4hod. 5min.
Prawn bisque with lemon myrtle (Andrew Fielke)
55min.
Chilli Lime Sauce
5min.
Coconut chia custard tarts (gut health)
1hod. 30min.
Vanilla sauce (crème anglaise)
15min.
Sweet shortcrust pastry
1hod. 50min.
Frozen fruit sorbet
5min.
Kimchi
149hod.
Mayonnaise
5min.
Tuna mousse
10min.