Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Peeling vegetables
- 500 g raw beetroots, fitting through hole in mixing bowl lid or halved (approx. 2 cm wide)
- 200 g parsnip, cut into pieces (approx. 5 cm)
- 600 g water
Beetroot salad
- 600 g water
- 400 g Halloumi cheese, cut in triangles (approx. 2 cm thick)
- 1 tbsp olive oil, for frying
- 30 g walnuts, shelled
- 10 g fresh dill, leaves only
- 60 g onion, halved
- 1 - 2 garlic cloves
-
220 - 250
g Greek yoghurt
nebo 220 - 250 g plain yoghurt - 10 g lemon juice
- 1 - 2 tbsp white vinegar
- 1 - 2 tsp jarred horseradish
- ½ tsp salt
- ¼ - ½ tsp ground black pepper
- wholemeal bread, sliced, toasted, for serving
- rocket salad leaves, for serving
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2062.8 kJ / 493 kcal
- Protein
- 23.4 g
- Sacharidy
- 35.3 g
- Tuk
- 30 g
- Nasycený tuk
- 15.9 g
- Vláknina
- 6.9 g
- Sodík
- 1348.6 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Nut bolognese
35 Min
Guacamole
5 Min
Whole Chicken with Ratatouille
1 Std.
Mulled white wine
15 Min
Steamed Molotof
30 Min
Sweet Potato Fritters with Greek Yoghurt, Smoked Salmon and Chives (TM5)
Žádné hodnocení
Vegan Aubergine Rolls
11hod. 15min
Pisco sour
10 Min
Apple punch
30 Min
Oat and Pomegranate Overnight Oats
12h
Pisco Sour
10 Min
Red Pepper Dip (Muhammara)
30 Min