Zařízení & příslušenství
Beetroot salad on wholemeal toast with halloumi
Příprava 10min.
Celkový 40min.
4 portions
Suroviny
Peeling vegetables
-
raw beetroots fitting through hole in mixing bowl lid or halved (approx. 2 cm wide)500 g
-
parsnip cut into pieces (approx. 5 cm)200 g
-
water600 g
Beetroot salad
-
water600 g
-
Halloumi cheese cut in triangles (approx. 2 cm thick)400 g
-
olive oil for frying1 tbsp
-
walnuts, shelled30 g
-
fresh dill leaves only10 g
-
onion halved60 g
-
garlic cloves1 - 2
-
220 - 250 g plain yoghurtGreek yoghurt220 - 250 g
-
lemon juice10 g
-
white vinegar1 - 2 tbsp
-
jarred horseradish1 - 2 tsp
-
salt½ tsp
-
ground black pepper¼ - ½ tsp
-
wholemeal bread sliced, toasted, for serving
-
rocket salad leaves for serving
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
1348.6 mg
Protein
23.4 g
Kalorie
2062.8 kJ /
493 kcal
Tuk
30 g
Vláknina
6.9 g
Nasycený tuk
15.9 g
Sacharidy
35.3 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Flexitarian Favourites
12 recepty/-ů
Mezinárodní
Mezinárodní
Mohlo by se vám také líbit...
Mediterranean-style stuffed capsicum
45 Min
Paprika and Lime Brazil Nut Cream
4 Std. 5 Min
Pasta with Beetroot Sauce and Feta Cheese
40 Min
Vegan bolognese
50 Min
Vegan Bolognese
Keine Bewertungen
Nourish Bowl (Diabetes)
55 Min
Vegetarian Spiralized Fideuá
30 Min
Creamy miso mushroom udon
45 Min
Nourish bowl (Diabetes, Thermomix® Cutter)
55 Min
Super green pasta (Darren Robertson)
30 Min
Yellow curry with mushroom and cauliflower (Dandelion restaurant)
55 Min
White bean smash with kale, eggs and avocado (Diabetes)
25 Min