
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Peeling vegetables
- 500 g raw beetroots fitting through hole in mixing bowl lid or halved (approx. 2 cm wide)
- 200 g parsnip cut into pieces (approx. 5 cm)
- 600 g water
Beetroot salad
- 600 g water
- 400 g Halloumi cheese cut in triangles (approx. 2 cm thick)
- 1 tbsp olive oil for frying
- 30 g walnuts, shelled
- 10 g fresh dill leaves only
- 60 g onion halved
- 1 - 2 garlic cloves
-
220 - 250
g Greek yoghurt
nebo 220 - 250 g plain yoghurt - 10 g lemon juice
- 1 - 2 tbsp white vinegar
- 1 - 2 tsp jarred horseradish
- ½ tsp salt
- ¼ - ½ tsp ground black pepper
- wholemeal bread sliced, toasted, for serving
- rocket salad leaves for serving
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 493 kcal / 2062.8 kJ
- Protein
- 23.4 g
- Tuk
- 30 g
- Sacharidy
- 35.3 g
- Vláknina
- 6.9 g
- Nasycený tuk
- 15.9 g
- Sodík
- 1348.6 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Salmon with Vegetable Sauce
25min
Grilled Corn Salad with Cilantro Vinaigrette
25min
Tropical Smoothie
5min
Apple and Pear Hot Cereal
Žádné hodnocení
Tomato, Spinach and Ricotta Quiche (TM5)
1hod. 30min
Aperol® Spritz
10min
Maple Miso Vinaigrette
5min
Turkish eggs (Cilbir) on Greek yoghurt, served with toast and green salad
30min
Tuna dip
15min
Stracciatella Soup
30min
Quinoa and Seitan Poke Bowl
1hod. 40min
Protein Boosted Oatmeal
15min