![Beetroot salad on wholemeal toast with halloumi Beetroot salad on wholemeal toast with halloumi](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/a82613373a85d839f7e07f7a272d832b/Derivates/423e4b0d9d680f4e47145b9d7bfd659bb0055b99.jpg)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Peeling vegetables
- 500 g raw beetroots, fitting through hole in mixing bowl lid or halved (approx. 2 cm wide)
- 200 g parsnip, cut into pieces (approx. 5 cm)
- 600 g water
Beetroot salad
- 600 g water
- 400 g Halloumi cheese, cut in triangles (approx. 2 cm thick)
- 1 tbsp olive oil, for frying
- 30 g walnuts, shelled
- 10 g fresh dill, leaves only
- 60 g onion, halved
- 1 - 2 garlic cloves
-
220 - 250
g Greek yoghurt
nebo 220 - 250 g plain yoghurt - 10 g lemon juice
- 1 - 2 tbsp white vinegar
- 1 - 2 tsp jarred horseradish
- ½ tsp salt
- ¼ - ½ tsp ground black pepper
- wholemeal bread, sliced, toasted, for serving
- rocket salad leaves, for serving
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2062.8 kJ / 493 kcal
- Protein
- 23.4 g
- Sacharidy
- 35.3 g
- Tuk
- 30 g
- Nasycený tuk
- 15.9 g
- Vláknina
- 6.9 g
- Sodík
- 1348.6 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Garlic Tahini Dip (Tarator)
5 Min
Aperol® and lemon sour with aquafaba foam
10 Min
Potato Curry Soup
35 Min
Golden Fruit Smoothie
10 Min
Onion Tarte Flambée
1 Std.
Soba Noodle and Salmon Bowl (TM5)
Žádné hodnocení
Virgin Watermelon Margarita
10 Min
Chocolate and chilli gelato with whiskey syrup
14h 20 min
Avocado with egg and salmon tartare
45 Min
Cocktail Tropical with rum and passion fruit
15 Min
Varoma-cooked vegetable ragout with omelette
30 Min
Hugo Spritz
25h 10 min