Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g red onions, cut in thin slices (1-2 mm)
- 30 - 40 g red wine vinegar, to taste
- 10 g fresh parsley, leaves only
- 50 g extra virgin olive oil
- ½ garlic clove (volitelně)
- 40 g lime juice, freshly squeezed,
- ½ tsp salt, plus extra to taste
- 1 pinch ground white pepper
- 300 g water
- 500 g large raw prawns, peeled and deveined (approx. 1 kg prawns in their shells)
- 1 - 2 limes, cut in slices (2-3 mm)
- 200 g fennel bulb, cut in thin slices (1-2 mm)
- 400 g cherry tomatoes, cut in halves
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 785 kJ / 187 kcal
- Protein
- 17 g
- Sacharidy
- 6 g
- Tuk
- 10 g
- Vláknina
- 2.2 g
Alternativní recepty
Risotto with Parmesan cheese
30 min
Pork Loin with Mashed Potatoes and Salad
1h
Rolled Frittata
55min
Shrimp and Parmesan Polenta Cups
45 min
Asparagus, Parmesan rice and lemon sabayon sauce
1h
Pork tenderloin with sauerkraut and potato purée
1h 10min
Coconut and Osmanthus Jelly
3 Std. 20 Min
Biltmore Lavender and Tellicherry Pepper Osso Buco
2h 45min
Menu with ginger-pea soup, lemon salmon, broccoli and potatoes
45 min
Gazpacho
1 Std. 15 Min
Seafood Salad with Pearl Barley
1 godz. 35 min
Fattoush with grilled haloumi
Žádné hodnocení