Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g red onions, cut in thin slices (1-2 mm)
- 30 - 40 g red wine vinegar, to taste
- 10 g fresh parsley, leaves only
- 50 g extra virgin olive oil
- ½ garlic clove (volitelně)
- 40 g lime juice, freshly squeezed,
- ½ tsp salt, plus extra to taste
- 1 pinch ground white pepper
- 300 g water
- 500 g large raw prawns, peeled and deveined (approx. 1 kg prawns in their shells)
- 1 - 2 limes, cut in slices (2-3 mm)
- 200 g fennel bulb, cut in thin slices (1-2 mm)
- 400 g cherry tomatoes, cut in halves
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 785 kJ / 187 kcal
- Protein
- 17 g
- Sacharidy
- 6 g
- Tuk
- 10 g
- Vláknina
- 2.2 g
Alternativní recepty
Salmon in mushroom cream sauce with potatoes
50 min
Falafel in square flatbread (r’gaif bread) with tahini sauce
1 godz. 25 min
Spicy chips on a stick (Thermomix® Spiralizer, TM5)
Žádné hodnocení
Chicken galantine with dill yoghurt
3 godz. 25 min
Octopus and Potato Salad
40 Min
Risotto with Parmesan cheese
30 min
Tuna mousse
10 min
Chicken with egg and almond sauce
45min
Artichokes Romana
50 min
Salmon fillets with buckwheat and asparagus
40 Min
Cod with citrus butter
50 min
Courgette and cod lasagne
1 godz.