Zařízení & příslušenství
Chawan mushi (Japanese savoury egg custard)
Příprava 10min.
Celkový 35min.
6 portions
Suroviny
-
eggs6
-
water800 g
-
salt½ tsp
-
instant dashi powder (see variation)½ tsp
-
soy sauce2 tsp
-
ground pepper1 pinch
-
pork mince (volitelně)100 g
-
fresh shiitake mushrooms sliced, or any small mushrooms, sliced30 g
-
6 surimi sticks, cut in piecesraw prawns, medium size, peeled6
-
frozen green peas (25 g)30
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Protein
12 g
Kalorie
576 kJ /
138 kcal
Tuk
9 g
Vláknina
0.2 g
Sacharidy
2 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Fabulous Flavour on Every Level
72 recepty/-ů
Švýcarsko
Švýcarsko
Mohlo by se vám také líbit...
Chicken Porridge With Century Egg
30 Min
Homemade Fish Ball Soup
2 Std.
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20 Min
Shallot Oil
25 Min
Mantou buns
1 Std. 30 Min
Chawan mushi (Japanese savoury egg custard)
35 Min
Chawanmushi (Japanese savoury custard)
1 Std. 45 Min
Teochew Steamed Pomfret With Mee Hoon
40 Min
Steamed Chicken with Dang Gui
1 Std. 30 Min
Chicken porridge with century egg
30 Min
Teochew Seafood Porridge
45 Min
Egg Tarts
50 Min