![Goat's cheese flans with yoghurt sauce and leeks Goat's cheese flans with yoghurt sauce and leeks](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/vimdb/154337.jpg)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Goat's cheese flans and leeks
- butter, for greasing
- 40 g flour, plus extra for dusting
- 130 g milk
- 140 g fresh goat's cheese
- ½ tsp salt
- 2 eggs, separated
- 500 g water
- 300 g leeks, white part only, cut in pieces (5 mm)
- 50 g red peppers, diced (1 cm)
Yoghurt sauce
- 60 g fresh goat's cheese
- 125 g plain yoghurt
- 6 fresh chives, chopped
- 2 - 3 pinches salt
- 2 pinches ground pepper, adjust to taste
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1089 kJ / 260 kcal
- Protein
- 13 g
- Sacharidy
- 18 g
- Tuk
- 14 g
- Vláknina
- 2.5 g
Alternativní recepty
Pecan Nut Ice Cream with Corn and Vanilla
11h 5 min
Frangipane Cake
1sa 45 dk
Gruyerè and black olive breads (Olivettes)
1h 40min
Crab briks
35 min
Grain Bread with Cashew Butter
55min
Christmas Punch
20 Min
Classic Zabaglione
15 min
Sabayon (Zabaglione)
15 min
Linseed Smoothie and Chocolate Cookies
9h
Summer Pudding
8 godz. 30 min
Mincemeat and Almond Tart
2 Std. 15 Min
Lemon Posset
2h 40 min