Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Goat's cheese flans and leeks
- butter, for greasing
- 40 g flour, plus extra for dusting
- 130 g milk
- 140 g fresh goat's cheese
- ½ tsp salt
- 2 eggs, separated
- 500 g water
- 300 g leeks, white part only, cut in pieces (5 mm)
- 50 g red peppers, diced (1 cm)
Yoghurt sauce
- 60 g fresh goat's cheese
- 125 g plain yoghurt
- 6 fresh chives, chopped
- 2 - 3 pinches salt
- 2 pinches ground pepper, adjust to taste
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1089 kJ / 260 kcal
- Protein
- 13 g
- Sacharidy
- 18 g
- Tuk
- 14 g
- Vláknina
- 2.5 g
Alternativní recepty
Risotto with Parmesan cheese
30 Min
Creamy courgette soup
25 Min
Caramelised Fennel and Ricotta Tarts with Pecorino Crisps
3ωρ.
Onion soup
1h 10min
Gazpacho
1h 15min
Aubergine and Potato Croquettes with Garlic Mayo
2 Std.
Indian-style Fish with Yoghurt Sauce, Potatoes and Vegetables
1h
Apple Marinade
Žádné hodnocení
Courgette, Corn and Ricotta Pancakes
1h 5min
Cauliflower Cheese Soup
30 Min
Breaded Celeriac with Herby Yoghurt Sauce
1h
Polenta Squares with Gorgonzola and Porcini - Quadrotti di polenta con Gorgonzola e porcini
50 Min