Zařízení & příslušenství
Goat's cheese flans with yoghurt sauce and leeks
Příprava 30min.
Celkový 45min.
4 portions
Suroviny
Goat's cheese flans and leeks
-
butter for greasing
-
flour plus extra for dusting40 g
-
milk130 g
-
fresh goat's cheese140 g
-
salt½ tsp
-
eggs separated2
-
water500 g
-
leeks white part only, cut in pieces (5 mm)300 g
-
red peppers diced (1 cm)50 g
Yoghurt sauce
-
fresh goat's cheese60 g
-
plain yoghurt125 g
-
fresh chives chopped6
-
salt2 - 3 pinches
-
ground pepper adjust to taste2 pinches
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Protein
13 g
Kalorie
1089 kJ /
260 kcal
Tuk
14 g
Vláknina
2.5 g
Sacharidy
18 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Fabulous Flavour on Every Level
72 recepty/-ů
Švýcarsko
Švýcarsko
Mohlo by se vám také líbit...
Taramasalata
15min.
Porcini Mushroom Risotto
35min.
Onion Ricotta Cakes with Sage
1hod.
Aubergine and Potato Croquettes with Garlic Mayo
2hod.
Risotto with Parmesan Cheese
30min.
Chocolate Mousse
3hod. 20min.
Ratatouille
40min.
Potato and Vegetable Purée
40min.
Asparagus, Parmesan Rice and Lemon Sabayon Sauce
1hod.
Slow-cooked Pears in Red Wine
5hod.
Polenta Squares with Gorgonzola and Porcini - Quadrotti di polenta con Gorgonzola e porcini
50min.
Tapenade
10min.