Zařízení & příslušenství
Duck foie gras
Příprava 20min.
Celkový 24hod.
15 portions
Suroviny
-
raw foie gras (500-600 g)1
-
cognac4 tbsp
-
salt2 tsp
-
mixed peppercorns1 pinch
-
mixed peppercorns to taste1 pinch
-
water plus extra to cool800 g
-
ice cubes300 - 400 g
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 portion
Protein
3.2 g
Kalorie
1430.4 kJ /
347.6 kcal
Tuk
35.2 g
Sacharidy
0.8 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
French Tradition on your Table
10 recepty/-ů
Mezinárodní
Mezinárodní
Mohlo by se vám také líbit...
Whisked Egg Whites
5min.
Chicken broth with bread dumplings
1hod. 5min.
Maple Ice Cream with Almond Milk
13hod. 20min.
Macadamia Ricotta (Matthew Kenney) Metric
Žádné hodnocení
Antonio Bachour: White Chocolate Raspberry Almond Cake (Metric)
14hod. 30min.
Lamb with Black Garlic Romesco and Pickled Chives (Wylie Dufresne)
80hod. 10min.
Savory Turnip Cake
26hod. 55min.
Coconut-Lime Crème Brûlée
3hod. 15min.
Quick cheese soufflés
45min.
Mushroom cappuccino
25min.
Focaccia with Onions (TM5 Metric)
1hod. 30min.
Teochew Yam paste with gingko (Onee)
25min.