Zařízení & příslušenství
Duck foie gras
Příprava 20min.
Celkový 24hod.
15 portions
Suroviny
-
raw foie gras (500-600 g)1
-
cognac4 tbsp
-
salt2 tsp
-
mixed peppercorns1 pinch
-
mixed peppercorns to taste1 pinch
-
water plus extra to cool800 g
-
ice cubes300 - 400 g
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 portion
Protein
3.2 g
Kalorie
1430.4 kJ /
347.6 kcal
Tuk
35.2 g
Sacharidy
0.8 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
French Tradition on your Table
10 recepty/-ů
Mezinárodní
Mezinárodní
Mohlo by se vám také líbit...
Basic Soup Purée
Žádné hodnocení
Floating Islands
40min.
Sweet Cucumber Pickles (TM6)
Žádné hodnocení
Almond Tuiles
1hod. 30min.
Veal in tuna sauce
13hod.
Peppers stuffed with salted cod brandade
Žádné hodnocení
Chia and quinoa tortillas with a trio of dips
1hod. 45min.
Smoked Cod Roe Éclairs with Horseradish Cream
Žádné hodnocení
Jerusalem artichoke soup with cheese shards
1hod. 10min.
Apricot yoghurt dip with curry
10min.
Sabayon (Zabaglione)
15min.
Orange liqueur zabaglione
15min.