Zařízení & příslušenství
Provençal alouettes
Příprava 30min.
Celkový 1hod. 30min.
4 portions
Suroviny
-
garlic cloves5
-
fresh flat-leaf parsley leaves only15 g
-
bacon cubes200 g
-
beef slices sliced very thin (taken from a silverside)8
-
onions cut in halves80 g
-
olive oil30 g
-
canned chopped tomatoes400 g
-
dried thyme1 pinch
-
fresh bay leaf1
-
salt1 ½ tsp
-
ground white pepper7 pinches
-
dry white wine80 g
-
water250 g
-
potatoes500 g
-
green olives150 g
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Protein
75 g
Kalorie
3405 kJ /
814 kcal
Tuk
39 g
Vláknina
7 g
Sacharidy
42 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Provence on your table
10 recepty/-ů
Mezinárodní
Mezinárodní
Mohlo by se vám také líbit...
Authentic Pad Thai
40min.
Migas with Padrón Peppers
30min.
Gochujang seafood risotto
1hod.
Scandinavian Brunch
Žádné hodnocení
Jerusalem Artichoke Soup with Truffle Oil and Parmesan Crisps
1hod. 15min.
Tarte Tatin
1hod.
Crab briks
55min.
Guinean prawns
25min.
Olive oil cake (Pompes à l'huile)
3hod.
Seafood bisque
1hod. 10min.
Beetroot Gravadlax
48hod. 20min.
Emmental Gougères
50min.