Zařízení & příslušenství
Cod with aïoli
Příprava 20min.
Celkový 40min.
4 portions
Suroviny
Aïoli
-
olive oil200 g
-
garlic cloves5
-
egg yolks2
-
mustard1 tbsp
-
salt1 tsp
-
ground Espelette pepper1 pinch
The cod and its garnish
-
cod fillets (approx. 120 g each)4
-
olive oil2 tbsp
-
salt4 pinches
-
ground Espelette pepper4 pinches
-
water800 g
-
turnip (approx. 1 turnip)150 - 200 g
-
1 raw beetrootraw crapaudine beetroot1
-
carrots350 - 400 g
Raw vegetable salad
-
shallot1
-
leek white part only30 g
-
celeriac30 g
-
olive oil100 g
-
freshly squeezed lemon juice (from one lemon)
-
raw crapaudine beetroot cut in small cubes30 g
Assembly
-
lamb's lettuce20 g
-
red radishes cut in halves8
-
fresh parsley chopped12 sprigs
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 portion
Protein
29 g
Kalorie
4032 kJ /
964 kcal
Tuk
85 g
Vláknina
6 g
Sacharidy
22 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Provence on your table
10 recepty/-ů
Mezinárodní
Mezinárodní
Mohlo by se vám také líbit...
Beurre blanc
15min.
Raspberry soufflés
1hod. 35min.
Taramasalata
15min.
Margarita with Citrus Dust
30min.
Full menu: lentils, pork tenderloin and salad
2hod. 40min.
Crema catalana
40min.
Salmorejo
10min.
Saint-Honore
2hod. 45min.
Steamed scallops with cauliflower and truffle purée
35min.
Panna Cotta with Whiskey Cream
2hod. 45min.
Blackberry Port Granita
6hod. 30min.
Caipirinha
5min.