Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Aïoli
- 200 g olive oil
- 5 garlic cloves
- 2 egg yolks
- 1 tbsp mustard
- 1 tsp salt
- 1 pinch ground Espelette pepper
The cod and its garnish
- 4 cod fillets (approx. 120 g each)
- 2 tbsp olive oil
- 4 pinches salt
- 4 pinches ground Espelette pepper
- 800 g water
- 150 - 200 g turnip (approx. 1 turnip)
-
1
raw crapaudine beetroot
nebo 1 raw beetroot - 350 - 400 g carrots
Raw vegetable salad
- 1 shallot
- 30 g leek, white part only
- 30 g celeriac
- 100 g olive oil
- lemon juice, freshly squeezed (from one lemon)
- 30 g raw crapaudine beetroot, cut in small cubes
Assembly
- 20 g lamb's lettuce
- 8 red radishes, cut in halves
- 12 sprigs fresh parsley, chopped
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 4032 kJ / 964 kcal
- Protein
- 29 g
- Sacharidy
- 22 g
- Tuk
- 85 g
- Vláknina
- 6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Courgette Omelette
40min
Cranberry Pecan Cheese Ball
45min
Asparagus, Parmesan rice and lemon sabayon sauce
1h
Radish and Fresh Goat's Cheese Verrines
3 Std. 30 Min
Seafood Pozole
1u. 15min
Cranberry and Grapefruit Cocktail
30min
Chicken with yoghurt tahini sauce (fattet d'jaj)
1h 25min
Boeuf bourguignon
1 Std. 30 Min
Immune Booster
10min
Smoked Salmon and Brie Quiche
55min
Spanish tomato sauce
25min
Spinach and Feta Muffins
30min