Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Aïoli
- 200 g olive oil
- 5 garlic cloves
- 2 egg yolks
- 1 tbsp mustard
- 1 tsp salt
- 1 pinch ground Espelette pepper
The cod and its garnish
- 4 cod fillets (approx. 120 g each)
- 2 tbsp olive oil
- 4 pinches salt
- 4 pinches ground Espelette pepper
- 800 g water
- 150 - 200 g turnip (approx. 1 turnip)
-
1
raw crapaudine beetroot
nebo 1 raw beetroot - 350 - 400 g carrots
Raw vegetable salad
- 1 shallot
- 30 g leek, white part only
- 30 g celeriac
- 100 g olive oil
- lemon juice, freshly squeezed (from one lemon)
- 30 g raw crapaudine beetroot, cut in small cubes
Assembly
- 20 g lamb's lettuce
- 8 red radishes, cut in halves
- 12 sprigs fresh parsley, chopped
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 4032 kJ / 964 kcal
- Protein
- 29 g
- Sacharidy
- 22 g
- Tuk
- 85 g
- Vláknina
- 6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Harissa
20min
Cheesy Beer Sauce
30 min
Hash Brown Potato Cake
Žádné hodnocení
Chicken with Peppers
1h
Plum slice
1h 30min
Aubergine papeton with tomato coulis
2h
Moroccan harira and chicken soup
1h
Paella with kidney beans
55 min
Pasta with leek and ajvar
30 min
Rabbit stew
1h
Soft and Cheesy Pita Bread
30 min
Crema catalana
40 min