Baked kibbeh (kibbeh bil sanieh)

Baked kibbeh (kibbeh bil sanieh)

4.7 29 hodnocení
Příprava 20min.
Celkový 1hod. 35min.
8 portions

Suroviny

Filling
  • onions cut into quarters
    150 g
  • sunflower oil
    40 g
  • pine nuts
    70 g
  • lamb meat finely minced
    400 g
    400 g beef, finely minced
  • salt
    1 tsp
  • freshly ground pepper
    1 tsp
  • ground cinnamon
    1 pinch
Kibbeh
  • lamb fillet sinew free, cut into cubes (3 cm)
    500 g
    500 g beef tenderloin, cut into cubes (3 cm)
  • ice cubes
    4
  • onions cut into quarters
    200 g
  • fine bulgur wheat rinsed with cold water and strained well (see tip)
    300 g
  • salt
    2 level tsp
  • ground cinnamon
    2 level tsp
Assembly and baking
  • sunflower oil plus extra for greasing
    10 g
  • freshly ground pepper (volitelně)
    1 level tsp
  • Arabian spice mix (volitelně)
    1 level tsp

Obtížnost

obtížné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Protein 31.3 g
Kalorie 1937 kJ / 463 kcal
Tuk 23.6 g
Sacharidy 31.5 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...