Chili-Limetten-Poulet mit Blumenkohlreis

Chili-Limetten-Poulet mit Blumenkohlreis

3.1 15 hodnocení
Příprava 20min.
Celkový 1hod. 10min.
4 Portionen

Suroviny

Chili-Limetten-Poulet
  • Koriander, frisch Blättchen abgezupft
    ½ Bund
  • Jalapeño Chili halbiert und entkernt
    1
    1 grüne Chilischote, halbiert und entkernt
  • Knoblauchzehe (volitelně)
    1
  • Salz
    1 TL
  • Limettensaft
    130 g
  • Olivenöl
    115 g
  • Agavendicksaft
    2 TL
  • Kreuzkümmel, gemahlen
    1 Prise
  • Pouletbrüste, ohne Haut, ohne Knochen
    4
  • pflanzliches Öl zum Bestreichen des Grills
Blumenkohlreis
  • Blumenkohl in Röschen
    510 g
  • Wasser
    570 g
  • Feta zerbröckelt, zum Garnieren
    100 g
    100 g Pecorino Romano, zerbröckelt, zum Garnieren
  • Koriander, frisch Blättchen abgezupft, gehackt, zum Garnieren
  • Limette in Spalten, zum Garnieren
    1

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 Portion

Sodík 465 mg
Protein 57 g
Kalorie 1937 kJ / 463 kcal
Tuk 21 g
Vláknina 3 g
Nasycený tuk 4 g
Sacharidy 11 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...