Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 cetrioli (circa 400 g ciascuno, vedi consigli), le estremità tagliate
- 1 cucchiaino di sale, a piacere
- 1 mazzetto di aneto fresco (circa 20 g), le punte
- 70 g di cipolle, tagliate a metà
- 2 pizzichi di zucchero (volitelně)
- 4 pizzichi di pepe macinato
- 45 g di aceto, a piacere
- 35 g di olio vegetale
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzioni
- Kalorie
- 484 kJ / 116 kcal
- Protein
- 2 g
- Sacharidy
- 5 g
- Tuk
- 9 g
- Nasycený tuk
- 0.8 g
- Vláknina
- 1.6 g
- Sodík
- 494 mg
Alternativní recepty
Insalata di broccoli con pinoli
5 Min
Insalata di carote con salsa allo yogurt
Žádné hodnocení
Cornetti e carne macinata con composta di mele
55 Min
Fagiolini verdi all'aglio e zenzero
20 Min
Ganache
Žádné hodnocení
Guacamole
5 Min
Verdure asiatiche in agrodolce
Žádné hodnocení
Salsa olandese
30 Min
Cannelloni
1 Std. 20 Min
Gulasch
3 Std.
Lasagne
2 Std.
Fonduta moitié-moitié
20 Min