Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 180 g d'oignons, en quatre
- 70 g d'huile d'olive extra vierge
- 500 g de petits pois verts, frais ou congelés
- 150 g d'eau
- ½ c. à café de sel
- 120 g de jambon ibérico, en petits morceaux
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1431 kJ / 342 kcal
- Protein
- 15.85 g
- Sacharidy
- 13.69 g
- Tuk
- 24.9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Ragoût de pois chiches aux légumes et au chorizo
45 Min
Omelette aux courgettes
40 Min
Parmesan râpé
5 Min
Gratin de chou-fleur
55 Min
Risotto
30 Min
Mayonnaise
5 Min
Penne brocoli, saucisse et olives
40 Min
Haricots verts au curry accompagnés de riz
40 Min
Menu complet: lentilles, filet de porc et salade
2 Std. 40 Min
Blanquette de veau aux bolets
1 Std. 30 Min
Petits pois et carottes
35 Min
Haricots verts aux tomates et au persil
55 Min