
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 180 g d'oignons en quatre
- 70 g d'huile d'olive extra vierge
- 500 g de petits pois verts, frais ou congelés
- 150 g d'eau
- ½ c. à café de sel
- 120 g de jambon ibérico en petits morceaux
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 342 kcal / 1431 kJ
- Protein
- 15.85 g
- Tuk
- 24.9 g
- Sacharidy
- 13.69 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gratin dauphinois
50min
Poireau rissolé (200 g)
20min
Riz à la tomate
30min
Gratin de chou-fleur
55min
Compote de pommes
20min
Haricots verts aux tomates et au persil
55min
Sauce tomates à l'espagnole
25min
Salade de haricots verts aux lardons
40min
Lasagnes classiques
2hod. 5min
Riz au lait
1hod.
Accompagnement à la courgette
30min
Purée de pomme de terre
50min