Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 180 g d'oignons, en quatre
- 70 g d'huile d'olive extra vierge
- 500 g de petits pois verts, frais ou congelés
- 150 g d'eau
- ½ c. à café de sel
- 120 g de jambon ibérico, en petits morceaux
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1431 kJ / 342 kcal
- Protein
- 15.85 g
- Sacharidy
- 13.69 g
- Tuk
- 24.9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Petits pois et carottes
35min
Pommes de terre en robe des champs
30 min
Ramequins aux épinards et aux œufs
35min
Viande hachée
35min
Gratin de chou-fleur
55 min
Mayonnaise
5 Min
Haricots verts au thym
1 Std. 10 Min
Mélange blettes-pommes de terre aux œufs pochés
45 min
Blanquette de veau
1h 15min
Ragoût de pain aux tomates et oignons
20 min
Salade de haricots verts aux lardons
40 Min
Haricots verts aux tomates et au persil
55 min