Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 180 g d'oignons, en quatre
- 70 g d'huile d'olive extra vierge
- 500 g de petits pois verts, frais ou congelés
- 150 g d'eau
- ½ c. à café de sel
- 120 g de jambon ibérico, en petits morceaux
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1431 kJ / 342 kcal
- Protein
- 15.85 g
- Sacharidy
- 13.69 g
- Tuk
- 24.9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Blanquette de veau
1h 15min
Légumes rissolés
20min
Assiette bernoise
1h 15min
Ramequins aux épinards et aux œufs
35min
Viande hachée
35min
Gratin de courgettes
1h 10min
Compote de pommes
20min
Pâte brisée
2 Std. 5 Min
Haricots verts au curry accompagnés de riz
40min
Choux de Bruxelles, lard et amandes
40min
Petits pois et carottes
35min
Pommes de terre en robe des champs
30min