Petits pois au jambon

Petits pois au jambon

4.7 13 hodnocení
Příprava 15min.
Celkový 30min.
4 portions

Suroviny

  • 180 g d'oignons en quatre
  • 70 g d'huile d'olive extra vierge
  • 500 g de petits pois verts, frais ou congelés
  • 150 g d'eau
  • ½ c. à café de sel
  • 120 g de jambon ibérico en petits morceaux

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Protein 15.85 g
Kalorie 1431 kJ / 342 kcal
Tuk 24.9 g
Sacharidy 13.69 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...