Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g Zwiebeln
- 1 - 2 Knoblauchzehen
- 50 g natives Olivenöl extra
- 1000 g Venusmuscheln, frisch, gesäubert
- 1 Prise Paprika, gemahlen
- 50 g Weisswein
-
150
g Fischbrühe
nebo 150 g Wasser, mit 1 TL Salz - 2 TL frische Petersilie, gehackt, nur die Blätter
- 1 TL Paniermehl
- ½ TL Salz (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 980 kJ / 235 kcal
- Protein
- 15.85 g
- Sacharidy
- 9.08 g
- Tuk
- 14.98 g
- Vláknina
- 0.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pennette mit Safran und Crevetten
30min
Linguine mit Riesencrevetten
30min
Miesmuscheln in scharfer Tomatensauce
45min
Poulet auf roten Peperoni
1h 5min
Bouillabaisse
1h 25min
Linguine mit Scampi und Zitronensauce
20 Min
Spaghettini mit Muschelsauce
1h 5min
Penne alla Puttanesca
35min
Scallops & Pea Puree
20 Min
Bucatini all'amatriciana
45min
Muscheln in Weissweinsud
35min
Rinds-Laab
1h 5min