Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g Zwiebeln
- 1 - 2 Knoblauchzehen
- 50 g natives Olivenöl extra
- 1000 g Venusmuscheln, frisch, gesäubert
- 1 Prise Paprika, gemahlen
- 50 g Weisswein
-
150
g Fischbrühe
nebo 150 g Wasser, mit 1 TL Salz - 2 TL frische Petersilie, gehackt, nur die Blätter
- 1 TL Paniermehl
- ½ TL Salz (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 980 kJ / 235 kcal
- Protein
- 15.85 g
- Sacharidy
- 9.08 g
- Tuk
- 14.98 g
- Vláknina
- 0.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Rindfleisch Teriyaki mit Reis
2h
Indisches Lammcurry
1h 30min
Meeresfrüchte Korma
40 min
Glasiertes Schweinefleisch auf Vermicelli
1 Std. 20 Min
Rinds-Laab
1h 5min
Miesmuscheln in scharfer Tomatensauce
45 min
Crevettencurry
35min
Grünes Poulet-Curry
55min
Crevetten Sweet and Sour
40 min
Kalbsrahmgulasch mit Steinpilzen
1h 30min
Linguine mit Scampi und Zitronensauce
20 min
Muscheln in Weissweinsud
35min