
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g Zwiebeln
- 1 - 2 Knoblauchzehen
- 50 g natives Olivenöl extra
- 1000 g Venusmuscheln, frisch, gesäubert
- 1 Prise Paprika gemahlen
- 50 g Weisswein
-
150
g Fischbrühe
nebo 150 g Wasser mit 1 TL Salz - 2 TL frische Petersilie gehackt, nur die Blätter
- 1 TL Paniermehl
- ½ TL Salz (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 235 kcal / 980 kJ
- Protein
- 15.85 g
- Tuk
- 14.98 g
- Sacharidy
- 9.08 g
- Vláknina
- 0.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Meeresfrüchte Korma
40 Min
Spaghettini mit Muschelsauce
1 Std. 5 Min
Langusten auf Glasnudeln
30 Min
Champagner-Zitronen-Slush
10 Min
Thai Tom Yum
45 Min
Linguine mit Lachs-Wodka-Rahm
20 Min
Getrüffeltes Entrecôte auf Cicorino rosso Risotto
50 Min
Sizilianischer Crevettensalat
40 Min
Muscheln in Weissweinsud
35 Min
Miesmuscheln in scharfer Tomatensauce
45 Min
Miesmuscheln in Weißwein mit Sahnesauce
45 Min
Artischocken alla Romana
50 Min