Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 Bund Petersilie, frisch, Blätter gewaschen und getrocknet
- 1 Knoblauchzehe
- 130 g schwarze Oliven, entkernt
- 30 g Sardellenfilet in Öl, abgetropft
- 30 g Olivenöl, nativ
- 500 g geschälte, gehackte Tomaten, aus der Dose
- 20 g Kapern, gesalzen, zur Entsalzung abgespült
- 1 Prise Salz
- 360 g Trockenteigwaren, Sorte Penne Rigate
- 1 Prise Pfeffer, gemahlen
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2006 kJ / 479 kcal
- Protein
- 14 g
- Sacharidy
- 69 g
- Tuk
- 18 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pennette mit Safran und Crevetten
30 min
Spaghetti mit Knoblauch, Olivenöl und Chili
30 min
Linguine mit Riesencrevetten
30 min
Fusilli mit Artischocken und Erbsen
30 min
Penne all'Arrabbiata
20min
Parmigiana al forno
1 Std. 50 Min
Bucatini mit Auberginen, Tomaten und Steinpilzen
50 min
Spaghettini mit Muschelsauce
1 Std. 5 Min
Bucatini all'amatriciana
45 min
Spaghetti an Tomaten-Speck-Sauce
35 min
Risotto mit getrockneten Steinpilzen
45 min
Crevettencurry
35 min