Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 Bund Petersilie, frisch, Blätter gewaschen und getrocknet
- 1 Knoblauchzehe
- 130 g schwarze Oliven, entkernt
- 30 g Sardellenfilet in Öl, abgetropft
- 30 g Olivenöl, nativ
- 500 g geschälte, gehackte Tomaten, aus der Dose
- 20 g Kapern, gesalzen, zur Entsalzung abgespült
- 1 Prise Salz
- 360 g Trockenteigwaren, Sorte Penne Rigate
- 1 Prise Pfeffer, gemahlen
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2006 kJ / 479 kcal
- Protein
- 14 g
- Sacharidy
- 69 g
- Tuk
- 18 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Penne all'Arrabbiata
20 min
Pastasalat mit Thon und Basilikum-Vinaigrette
30 min
Spaghettini mit Knoblauch, Olivenöl und Cherry-Tomaten
25 min
Linguine alla Carbonara mit Zucchetti
30 min
Bucatini all'amatriciana
45 min
Bucatini mit Auberginen, Tomaten und Steinpilzen
50min
Linguine mit Riesencrevetten
30 min
Tortiglioni mit Salsiccia und Pilzen
35min
Spaghettini mit Peperoni
50min
Pennette mit Safran und Crevetten
30 min
Züri-Gschnätzlets
50min
Linguine mit Lachs-Wodka-Rahm
20 min