
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 Bund Petersilie, frisch Blätter gewaschen und getrocknet
- 1 Knoblauchzehe
- 130 g schwarze Oliven, entkernt
- 30 g Sardellenfilet in Öl abgetropft
- 30 g Olivenöl, nativ
- 500 g geschälte, gehackte Tomaten, aus der Dose
- 20 g Kapern, gesalzen zur Entsalzung abgespült
- 1 Prise Salz
- 360 g Trockenteigwaren, Sorte Penne Rigate
- 1 Prise Pfeffer, gemahlen
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 479 kcal / 2006 kJ
- Protein
- 14 g
- Tuk
- 18 g
- Sacharidy
- 69 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pennette mit Safran und Crevetten
30min
Roastbeef mit Mojo Verde und Frühkartoffeln
1hod. 15min
Parmigiana al forno
1hod. 50min
Risotto mit getrockneten Steinpilzen
45min
Penne all'Arrabbiata
20min
Bucatini all'amatriciana
45min
Pastasalat mit Thon und Basilikum-Vinaigrette
30min
Linguine mit Lachs-Wodka-Rahm
20min
Spaghettini mit Peperoni
50min
Bucatini mit Auberginen, Tomaten und Steinpilzen
50min
Spaghettini mit Knoblauch, Olivenöl und Cherry-Tomaten
25min
Spaghetti mit Knoblauch, Olivenöl und Chili
30min