
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Gesalzene Kabeljau-Brandade (Füllung) und gefüllte Peperoni
- 2 Knoblauchzehen
- 100 g natives Olivenöl extra
- 100 g Sonnenblumenöl
- 400 g Kabeljau gesalzen eingeweicht und zerkleinert (ohne Haut und Gräte)
- 70 g Milch
- 1 Prise weisser Pfeffer, gemahlen
- 1 Dose Piquillo Peperoni, eingelegt (ca. 20-24 Stücke), ca. 490 g Nettogewicht
Sauce aus roter Peperoni
- 150 g rote Peperoni in 2 oder 3 Stücken
- 1 Lauch (nur das Weisse) in 2 oder 3 Stücken
- 50 g natives Olivenöl extra
- 200 g Vollrahm
- ½ TL Salz
- 2 Prisen Pfeffer
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 411 kcal / 1712 kJ
- Protein
- 10.13 g
- Tuk
- 33.32 g
- Sacharidy
- 17.59 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Poulet-Reis, Gemüsesuppe und gedämpftes Ei
1 Std. 25 Min
Gemüsefüllung für Samosas
30 Min
Fruchtsorbet, schnell
10 Min
Bananen-Sorbet
5 Min
Blaue Kartoffeln mit Erbsencreme
45 Min
Grüne Bohnen mit Thymian
1 Std. 10 Min
Schoggi-Roulade mit Orange
3 Std. 45 Min
Schoggi-Charlotte mit Banane
24 Std.
Erdbeerpudding mit Birnen
24 Std.
Blumenkohlsalat mit Nüssen und Süsskartoffeln
40 Min
Feldsalat-Cremesuppe, Brokkoli mit Olivensauce
45 Min
Herzhafte Focaccia mit Kichererbsen
3 Std.