Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Gesalzene Kabeljau-Brandade (Füllung) und gefüllte Peperoni
- 2 Knoblauchzehen
- 100 g natives Olivenöl extra
- 100 g Sonnenblumenöl
- 400 g Kabeljau gesalzen, eingeweicht und zerkleinert (ohne Haut und Gräte)
- 70 g Milch
- 1 Prise weisser Pfeffer, gemahlen
- 1 Dose Piquillo Peperoni, eingelegt, (ca. 20-24 Stücke), ca. 490 g Nettogewicht
Sauce aus roter Peperoni
- 150 g rote Peperoni, in 2 oder 3 Stücken
- 1 Lauch, (nur das Weisse) in 2 oder 3 Stücken
- 50 g natives Olivenöl extra
- 200 g Vollrahm
- ½ TL Salz
- 2 Prisen Pfeffer
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1712 kJ / 411 kcal
- Protein
- 10.13 g
- Sacharidy
- 17.59 g
- Tuk
- 33.32 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tortiglioni mit Poulet und schwarzen Oliven
35 Min
Bucatini mit Auberginen, Tomaten und Steinpilzen
50 Min
Zitronen-Cake
1 Std. 5 Min
Pasta mit Poulet, Champignons und grünen Bohnen
40 Min
Gemüse-Fideuà
40 Min
Pilaw-Reis
40 Min
Gemüsesalat im Glas
20 Min
Minestrone mit Seidentofu
35 Min
Basilikum-Tagliatelle mit Oliven-Tomaten-Sauce
1h 25min
Rind an Tamarindensauce mit Klebreis
8h 10min
Mexikanische Pouletsuppe
40 Min
Peperoni-Omelette mit Mais-Tomaten-Salsa
40 Min