
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 450 g rode paprika in grote stukken
- 280 g gele paprika in grote stukken
- 220 g groene paprika in grote stukken
-
250
g vloeibare visbouillon
nebo ½ visbouillon blokje (0,5 l) opgelost in 250 g water - 1 citroen enkel het sap
- 300 g couscous
- 2 el olijfolie
- 1 snuifje fijn zout naar smaak
- 1 snuifje vers gemalen zwarte peper naar smaak
- 350 g water
- 600 g zeebarbeelfilet (ong. 18-20 filets) (zie tip)
- 15 g koriander gehakt
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 583 kcal / 2439 kJ
- Protein
- 35 g
- Tuk
- 16 g
- Sacharidy
- 75 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Lactosevrije warme chocolademelk
Keine Bewertungen
MENU - Gnocchi in pompoensaus, boerenkool en kikkererwten salade, gedroogde vruchtencake
Keine Bewertungen
Kikkererwtensoep met spinazie
40 Min
Rijstsalade
1 Std.
Mediterrane visschotel
1 Std. 30 Min
Avocadotartaar met ei en zalm
45 Min
Lolly's
40 Min
Orzo pasta met zalm en spinazie
40 Min
Citroen en kruiden zalmburgers met Parmezaanse courgettes
30 Min
Pasta met kip, paddenstoelen en prinsessenbonen
40 Min
Knoedels met chocoladekern en kersensaus
1 Std. 30 Min
Couscous met kip, lam en pittige worstjes
1 Std. 10 Min