Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 450 g rode paprika, in grote stukken
- 280 g gele paprika, in grote stukken
- 220 g groene paprika, in grote stukken
- 250 g vloeibare visbouillon
- 1 citroen, enkel het sap
- 300 g couscous
- 2 el olijfolie
- 1 snuifje fijn zout, naar smaak
- 1 snuifje vers gemalen zwarte peper, naar smaak
- 350 g water
- 600 g zeebarbeelfilet (ong. 18-20 filets) (zie tip)
- 15 g koriander, gehakt
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 2439 kJ / 583 kcal
- Protein
- 35 g
- Sacharidy
- 75 g
- Tuk
- 16 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Zalm, quinoa, feta en salade van gemengde groenten
50min
Couscous met lam en groenten
50min
Mediterraanse parelgerstrisotto
1h
Tomatenrisotto met citroenricotta gevulde kippenborst.
45min
Gemalen ijs
5min
Cassoulet van bonen met walnotenpesto
4 Std. 30 Min
Spinazie- en tomatenquiche
1h 45min
Pastasalade met tonijn en basilicumvinaigrette
30min
Fideuá van groenten
40min
Gestoofde paddenstoelen met paprika
25min
Balsamicozalm met courgettenoedels
25min
Groenten met aardappelen en vlees
35min