Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 450 g rode paprika, in grote stukken
- 280 g gele paprika, in grote stukken
- 220 g groene paprika, in grote stukken
- 250 g vloeibare visbouillon
- 1 citroen, enkel het sap
- 300 g couscous
- 2 el olijfolie
- 1 snuifje fijn zout, naar smaak
- 1 snuifje vers gemalen zwarte peper, naar smaak
- 350 g water
- 600 g zeebarbeelfilet (ong. 18-20 filets) (zie tip)
- 15 g koriander, gehakt
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 2439 kJ / 583 kcal
- Protein
- 35 g
- Sacharidy
- 75 g
- Tuk
- 16 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gorgonzola spread
Žádné hodnocení
Veenbes & rode biet koekjes
Žádné hodnocení
Mediterrane kippenvleugels met kruiden-sinaas rijst
1 godz.
Gruyère gevulde zalmburger met sla
Žádné hodnocení
Zalm en venkel risotto
25 min
Pekingeend
45 min
Krokante kalkoenballetjes met linzen
Žádné hodnocení
Mediterraanse parelgerstrisotto
1 godz.
Flans van geitenkaas met yoghurtsaus en prei
45 min
Rode bieten smoothie bowl
Žádné hodnocení
Couscous met lam en groenten
50 min
Zalmburgers
25 min