
Zařízení & příslušenství
Buckwheat and Butternut Squash Risotto
Příprava 10min
Celkový 35min
4 portions
Suroviny
-
red onion quartered3 oz
-
garlic cloves3
-
extra virgin olive oil1 oz
-
vegetable stock25 oz
-
buckwheat groats6 oz
-
short grain rice2 oz
-
salt½ tsp
-
freshly ground black pepper1 tsp
-
butternut squash peeled and cubed (½ in.)12 oz
-
mascarpone cheese1 oz
-
fresh parsley leaves chopped6 sprigs
Nutriční hodnoty na 1 portion
Kalorie
338.1 kcal /
1414.4 kJ
Protein
8.4 g
Tuk
11.1 g
Sacharidy
55.5 g
Vláknina
6.6 g
Nasycený tuk
2.8 g
Sodík
350.9 mg
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

Simple Ideas
179 recepty/-ů
USA
USA

Veggie Table
51 recepty/-ů
USA
USA