
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 3 oz red onion quartered
- 3 garlic cloves
- 1 oz extra virgin olive oil
- 25 oz vegetable stock
- 6 oz buckwheat groats
- 2 oz short grain rice
- ½ tsp salt
- 1 tsp freshly ground black pepper
-
12
oz butternut squash peeled and cubed (½ in.)
nebo 12 oz kabocha squash peeled and cubed (½ in.) - 1 oz mascarpone cheese
- 6 sprigs fresh parsley leaves chopped
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 338.1 kcal / 1414.4 kJ
- Protein
- 8.4 g
- Tuk
- 11.1 g
- Sacharidy
- 55.5 g
- Vláknina
- 6.6 g
- Nasycený tuk
- 2.8 g
- Sodík
- 350.9 mg
Alternativní recepty
Quinoa Salad with Brazil Nut and Cilantro Pesto
55min
Broccoli Red Lentil Soup
30min
Sweet Pea and Zucchini Soup
30min
Butternut Squash and Apple Soup
30min
Kabocha Sage Risotto
40min
Quinoa Patties
1hod.
Butternut Squash Coconut Curry
40min
Stuffed Peppers with Herbed Quinoa
40min
Sweet Potato and Zucchini Frittata
45min
Pea Soup
30min
Butternut Squash and Ginger Soup
35min
Lentil Mushroom Stroganoff
55min