Buckwheat and Butternut Squash Risotto
TM6 TM5

Buckwheat and Butternut Squash Risotto

3.9 (39 hodnocení)

Suroviny

  • 3 oz red onion, quartered
  • 3 garlic cloves
  • 1 oz extra virgin olive oil
  • 25 oz vegetable stock
  • 6 oz buckwheat groats
  • 2 oz short grain rice
  • ½ tsp salt
  • 1 tsp freshly ground black pepper
  • 12 oz butternut squash, peeled and cubed (½ in.)
    nebo 12 oz kabocha squash, peeled and cubed (½ in.)
  • 1 oz mascarpone cheese
  • 6 sprigs fresh parsley leaves, chopped

Nutriční hodnoty
na 1 portion
Kalorie
1414.4 kJ / 338.1 kcal
Protein
8.4 g
Sacharidy
55.5 g
Tuk
11.1 g
Nasycený tuk
2.8 g
Vláknina
6.6 g
Sodík
350.9 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty