Buckwheat and Butternut Squash Risotto

Buckwheat and Butternut Squash Risotto

3.7 47 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 35min.
4 portions

Suroviny

  • red onion quartered
    3 oz
  • garlic cloves
    3
  • extra virgin olive oil
    1 oz
  • vegetable stock
    25 oz
  • buckwheat groats
    6 oz
  • short grain rice
    2 oz
  • salt
    ½ tsp
  • freshly ground black pepper
    1 tsp
  • butternut squash peeled and cubed (½ in.)
    12 oz
    12 oz kabocha squash, peeled and cubed (½ in.)
  • mascarpone cheese
    1 oz
  • fresh parsley leaves chopped
    6 sprigs

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Sodík 350.9 mg
Protein 8.4 g
Kalorie 1414.4 kJ / 338.1 kcal
Tuk 11.1 g
Vláknina 6.6 g
Nasycený tuk 2.8 g
Sacharidy 55.5 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...