Zařízení & příslušenství
Buckwheat and Butternut Squash Risotto
Příprava 10min.
Celkový 35min.
4 portions
Suroviny
-
red onion quartered3 oz
-
garlic cloves3
-
extra virgin olive oil1 oz
-
vegetable stock25 oz
-
buckwheat groats6 oz
-
short grain rice2 oz
-
salt½ tsp
-
freshly ground black pepper1 tsp
-
12 oz kabocha squash, peeled and cubed (½ in.)butternut squash peeled and cubed (½ in.)12 oz
-
mascarpone cheese1 oz
-
fresh parsley leaves chopped6 sprigs
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
350.9 mg
Protein
8.4 g
Kalorie
1414.4 kJ /
338.1 kcal
Tuk
11.1 g
Vláknina
6.6 g
Nasycený tuk
2.8 g
Sacharidy
55.5 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Simple Ideas
179 recepty/-ů
USA
USA
Veggie Table
51 recepty/-ů
USA
USA
Mohlo by se vám také líbit...
Pea Soup
30min.
Black Bean Walnut Patties
35min.
Eggplant, Spinach & Lentil Curry
25min.
White Bean Quinoa Risotto with Roasted Brussels Sprouts
55min.
Broccoli Red Lentil Soup
30min.
Kabocha Sage Risotto
40min.
Lentil Mushroom Stroganoff
55min.
Mushroom Stroganoff
30min.
Sweet Potato and Zucchini Frittata
45min.
Stuffed Peppers with Herbed Quinoa
40min.
Acorn Squash Gratin
1hod. 55min.
Butternut Squash Coconut Curry
40min.