Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g de millet
- 100 g d'amarante
- 50 g de riz
- 150 g de sarrasin
- 600 g d'eau
- du beurre, pour le moule
- de la panure, sans gluten, pour saupoudrer (voir conseils)
- 100 g de farine de châtaignes
- 50 g de graines de lin
- 50 g de graines de tournesol
-
2
c. à café de farine de graines de caroube
nebo 2 c. à café de gomme guar - 1 sachet de levure sèche
- 1 c. à café de sucre
- 1 c. à café de sel
- 2 c. à café de poudre à lever
- Nutriční hodnoty
- na 1 tranche
- Kalorie
- 510 kJ / 122 kcal
- Protein
- 4 g
- Sacharidy
- 18 g
- Tuk
- 3 g
Alternativní recepty
Pain ciabatta
1h 45min
Pain d'épeautre pur
11hod.
Pizza à la farine d'épeautre
Žádné hodnocení
Pain d’épeautre aux noisettes
2h 50min
Pain rustique
2 Std.
Baguette
1h 45min
Pâte de base pour pain
24 godz. 30 min
Pain d'épeautre et de blé
12 godz.
Pain paysan
3j
Pain aux graines de lin
1h 30min
Pain à la farine d'épeautre
4 Std.
Pain bis en cocotte
2 Std. 25 Min