
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g de millet
- 100 g d'amarante
- 50 g de riz
- 150 g de sarrasin
- 600 g d'eau
- du beurre pour le moule
- de la panure sans gluten, pour saupoudrer (voir conseils)
- 100 g de farine de châtaignes
- 50 g de graines de lin
- 50 g de graines de tournesol
-
2
c. à café de farine de graines de caroube
nebo 2 c. à café de gomme guar - 1 sachet de levure sèche
- 1 c. à café de sucre
- 1 c. à café de sel
- 2 c. à café de poudre à lever
- Nutriční hodnoty
- na 1 tranche
- Kalorie
- 122 kcal / 510 kJ
- Protein
- 4 g
- Tuk
- 3 g
- Sacharidy
- 18 g
Alternativní recepty
Pain bis en cocotte
2hod. 25min
Pain rustique
2hod.
Petits pains Varoma
2hod. 15min
Pain müesli
2hod.
Baguette
1hod. 45min
Pâte de base pour pain
24hod. 30min
Pain ciabatta
1hod. 45min
Pains de Saint-Gall
26hod. 30min
Pain d'épeautre et de blé
12hod.
Pain d’épeautre aux noisettes
2hod. 50min
Pain aux graines de lin
1hod. 30min
Pain paysan
3hod.