Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Dough
- 50 g water
- 170 g butter, cut into pieces , plus extra for greasing
- 180 g milk
- 2 tsp sugar
- 3 level tsp dried yeast
- 2 eggs
- 650 g flour, plus extra for dusting
- 1 tsp salt
Cheese filling
- 150 g feta cheese, cut into cubes (1 cm)
- 220 g Halloumi cheese, cut into cubes (1 cm)
- 180 g mozzarella, cut into cubes (1 cm)
Assembly
- 1 egg
- 1 tbsp water
- 40 - 50 g sesame seeds
- fresh mint leaves, to garnish
- Nutriční hodnoty
- na 1 piece
- Kalorie
- 2050 kJ / 490 kcal
- Protein
- 18.3 g
- Sacharidy
- 44.7 g
- Tuk
- 26.5 g
Alternativní recepty
Hazelnut chocolate brioche
2 godz.
Brioche
8h
Fatayer (spinach turnovers)
1 Std. 35 Min
Fatayer with Cheese and Mint
1h 5min
Semolina cake (namoura)
1h 50 min
Spiced lamb flatbread
1h 50 min
Cheese pies
1h 25min
Salmon kabsa
35min
Sfenj - Moroccan doughnuts
2 Std. 45 Min
Traditional mint tea
25 min
Floating Islands
40 Min
Blueberry brioche buns
1h 50 min