Zařízení & příslušenství
Lentil, Cauliflower and Kale Salad
Příprava 10min.
Celkový 1hod. 5min.
6 portions
Suroviny
-
cauliflower cut into florets (approx. 6 florets)10 oz
-
olive oil2 tbsp
-
lacinato kale cut into pieces (2 in.), stems removed (approx. 1 bunch)5 oz
-
garlic cloves3
-
Roma tomatoes halved16 oz
-
balsamic vinegar plus extra to garnish1 tbsp
-
olive oil plus extra to garnish1 oz
-
fresh basil leaves½ oz
-
salt to taste1 tsp
-
water24 oz
-
black lentils4 oz
-
feta cheese drained and crumbled3 oz
-
freshly ground black pepper to taste
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
551.3 mg
Protein
9.4 g
Kalorie
952.4 kJ /
227.6 kcal
Tuk
12.9 g
Vláknina
4.8 g
Nasycený tuk
3.5 g
Sacharidy
21 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Veggie Table
51 recepty/-ů
USA
USA
Mohlo by se vám také líbit...
Southwest Quinoa
40min.
Quinoa Salad with Strawberry Vinaigrette
25min.
Eggplant, Spinach & Lentil Curry
25min.
Stuffed Peppers with Herbed Quinoa
40min.
Cabbage Salad with Almond-Orange Vinaigrette
15min.
Orange Balsamic Beet and Quinoa Salad
40min.
Quinoa Salad with Brazil Nut and Cilantro Pesto
55min.
Lentil Salad
35min.
Green Lentil Risotto with Asparagus
45min.
Roasted Cauliflower and Kale Soup
1hod. 5min.
Fennel, Orange and Cherry Salad
10min.
Kale Salad with Carrot and Ginger Dressing
20min.