Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 10 oz cauliflower, cut into florets (approx. 6 florets)
- 2 tbsp olive oil
- 5 oz lacinato kale, cut into pieces (2 in.), stems removed (approx. 1 bunch)
- 3 garlic cloves
- 16 oz Roma tomatoes, halved
- 1 tbsp balsamic vinegar, plus extra to garnish
- 1 oz olive oil, plus extra to garnish
- ½ oz fresh basil leaves
- 1 tsp salt, to taste
- 24 oz water
- 4 oz black lentils
- 3 oz feta cheese, drained and crumbled
- freshly ground black pepper, to taste
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 952.4 kJ / 227.6 kcal
- Protein
- 9.4 g
- Sacharidy
- 21 g
- Tuk
- 12.9 g
- Nasycený tuk
- 3.5 g
- Vláknina
- 4.8 g
- Sodík
- 551.3 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Eggplant, Spinach & Lentil Curry
25 Min
Fennel, Orange and Cherry Salad
10 Min
Quinoa Salad with Strawberry Vinaigrette
25 Min
Mediterranean Farro Salad
1 Std. 35 Min
Kale Salad with Carrot and Ginger Dressing
20 min
Cauliflower and Date Tagine
55 Min
Curried Cauliflower and Chickpea Salad
40 Min
Orange Balsamic Beet and Quinoa Salad
40 Min
Farro Salad with Cucumber Yogurt Dressing
1 Std. 20 Min
Vegan Cashew Sauté
35 Min
Cauliflower Tabbouleh
10 Min
Southwest Quinoa
40 Min