Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 10 oz cauliflower, cut into florets (approx. 6 florets)
- 2 tbsp olive oil
- 5 oz lacinato kale, cut into pieces (2 in.), stems removed (approx. 1 bunch)
- 3 garlic cloves
- 16 oz Roma tomatoes, halved
- 1 tbsp balsamic vinegar, plus extra to garnish
- 1 oz olive oil, plus extra to garnish
- ½ oz fresh basil leaves
- 1 tsp salt, to taste
- 24 oz water
- 4 oz black lentils
- 3 oz feta cheese, drained and crumbled
- freshly ground black pepper, to taste
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 952.4 kJ / 227.6 kcal
- Protein
- 9.4 g
- Sacharidy
- 21 g
- Tuk
- 12.9 g
- Nasycený tuk
- 3.5 g
- Vláknina
- 4.8 g
- Sodík
- 551.3 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Eggplant, Spinach & Lentil Curry
25min
Fennel, Orange and Cherry Salad
10min
Cauliflower Tabbouleh
10min
Roasted Vegetables with Farro and Lemon Feta Dressing (Ben)
55min
Lemony Broccoli and Chickpea Pitas
45min
Cauliflower and Date Tagine
55min
Curried Cauliflower and Chickpea Salad
40 min
Cauliflower Rice Pilaf with Yams
40 min
Kale Salad with Carrot and Ginger Dressing
20min
Vegetarian Chili
50min
Chopped Asian Salad
20min
Brown Rice Salad with Turmeric Dressing
1h