Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 10 oz cauliflower, cut into florets (approx. 6 florets)
- 2 tbsp olive oil
- 5 oz lacinato kale, cut into pieces (2 in.), stems removed (approx. 1 bunch)
- 3 garlic cloves
- 16 oz Roma tomatoes, halved
- 1 tbsp balsamic vinegar, plus extra to garnish
- 1 oz olive oil, plus extra to garnish
- ½ oz fresh basil leaves
- 1 tsp salt, to taste
- 24 oz water
- 4 oz black lentils
- 3 oz feta cheese, drained and crumbled
- freshly ground black pepper, to taste
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 952.4 kJ / 227.6 kcal
- Protein
- 9.4 g
- Sacharidy
- 21 g
- Tuk
- 12.9 g
- Nasycený tuk
- 3.5 g
- Vláknina
- 4.8 g
- Sodík
- 551.3 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Vegetarian Chili
50min
Fennel, Orange and Cherry Salad
10min
Eggplant, Spinach & Lentil Curry
25min
Black Bean Soup with Parmesan Crisps
55min
Orange Balsamic Beet and Quinoa Salad
40min
Beet Salad with Blood Orange Balsamic Vinaigrette
35min
Curried Cauliflower and Chickpea Salad
40min
Herb Stuffing with Butternut Squash and Brussels Sprouts
1 Std. 10 Min
Purple Cabbage with Pecan Salad
15min
Kale Salad with Carrot and Ginger Dressing
20min
Beet Salad
15min
Roasted Vegetables with Farro and Lemon Feta Dressing (Ben)
55min