
Zařízení & příslušenství
Kung Pao Cauliflower with Pickled Carrot and Sesame Salad
Příprava 15min
Celkový 45min
4 portions
Suroviny
Rice
-
basmati rice9 oz
-
salt½ tsp
-
water24 oz
Carrot Salad
-
carrots cut into pieces (1 in.)5 oz
-
lime juice2 tsp
-
sesame oil2 tsp
-
rice vinegar1 oz
-
maple syrup1 tbsp
-
sesame seeds plus extra to garnish2 tsp
Kung Pao Cauliflower
-
tamari sauce divided2 oz
-
corn starch divided2 tbsp
-
dried chili flakes½ tsp
-
cauliflower florets cut into bite size pieces32 oz
-
garlic cloves2
-
ginger paste2 tsp
-
olive oil½ oz
-
red chili pepper halved, destemmed and seeds removed1
-
green onions divided (1 in pieces, 1 sliced, to garnish)2
-
vegetable stock paste½ tsp
-
hoisin sauce1 oz
-
water7 oz
-
rice vinegar1 oz
-
maple syrup1 tbsp
Nutriční hodnoty na 1 portion
Kalorie
443.3 kcal /
1854.8 kJ
Protein
11.9 g
Tuk
8.2 g
Sacharidy
82.4 g
Vláknina
7.6 g
Nasycený tuk
1.3 g
Sodík
1408 mg
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

Taste of East Asia
11 recept
USA
USA