Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 Knoblauchzehe
- 1 - 2 TL Meersalz
- 2 Zwiebeln, halbiert
- 2 Möhren, in Stücken
- 20 g Olivenöl
- 400 g Wasser
- 100 g Weißwein, trocken
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
nebo 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - 1 TL Salz
- 1 Dose Kichererbsen (Abtropfgew. 265 g), abgetropft
- 2 grüne Paprika, in mundgerechten Stücken
- 3 Fleischtomaten, geviertelt
- 400 g Lammfleisch, zart, in mundgerechten Stücken
- ½ TL Pfeffer
- ½ TL Kreuzkümmel (Cumin), gemahlen
- ½ TL Curry
- 5 - 10 Basilikumblätter, frisch, in Stücke gezupft
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1427 kJ / 340 kcal
- Protein
- 27 g
- Sacharidy
- 21 g
- Tuk
- 14 g
- Vláknina
- 9.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Scharfe-Hühnersuppe
1h 15min
Hähnchen-Minestrone
1h 20min
Hähnchen-Gemüse-Eintopf (大盘鸡)
50min
Gemüseeintopf Ägäis
50min
Rote-Bete-Eintopf
1h 30min
Lammragout
1h
Minestrone mit Kichererbsen
13 Std.
Schwarzaugen-Bohnen-Ragout mit kleinen Tintenfischen
5h 15 min
Orientalische Linsensuppe
30min
Lammeintopf mit Paprika
50min
Marokkanische Harira-Suppe mit Hähnchen
55min
Dorade mit Okraschoten - Bamyalı Çupra
40min