Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 120 g Butter, kalt, in Stücken, und etwas mehr zum Einfetten
- 1000 g Paprika, gemischt
- 250 g Dinkelmehl Type 630 und etwas mehr zum Bearbeiten
- 5 Eier
- 1 TL Salz
- 50 g Parmesan, in Stücken
- ½ Bund frische Kräuter, gemischt (z. B. Petersilie, Kerbel, Thymian, Basilikum), abgezupft
- 50 g Milch
- 200 g Schmand
- 3 Prisen Pfeffer
- 2 - 3 EL Pinienkerne
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 1639 kJ / 391 kcal
- Protein
- 13 g
- Sacharidy
- 27 g
- Tuk
- 25 g
- Vláknina
- 3.9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Spinat-Gorgonzola-Quiche
1 Std. 15 Min
Bunte Paradeiser-Quiche
1h 30 min
Mediterrane Gemüsequiche
1 godz. 20 min
Parmesan-Tarte mit roher Tomatensauce
1h 30 min
Paprika-Ricotta-Quiche
2 godz.
Tarte provençale
1h 40min
Paprika-Oliven-Tortilla
1 godz. 20 min
Gemüsetarte mit Feigentopping
1h 30 min
Süßkartoffel-Yufka-Tarte
1 Std.
Paprika-Feta-Tarte
1 Std.
Vegetarische Quiche mit Spinat und Paprika
1 Std. 15 Min
Bulgur-Auflauf
1 godz. 20 min