Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g Zwiebeln, halbiert
- 100 g Sonnenblumenöl
- 500 g Wasser
-
2 - 3
TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht, nach Geschmack
nebo 1 Gemüsesuppenwürfel (für 0,5 l) - 850 g Erdäpfel, klein, speckig, geschält in Scheiben (siehe Tipp)
- 50 g Weißweinessig
- 1 TL Senf (z.B. Dijonsenf), mittelscharf
- 1 TL Zucker
- 1 TL Salz
- ½ TL Pfeffer, frisch gemahlen
- 1 Prise Muskat, gemahlen
- 1 Bund frischer Schnittlauch
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1099 kJ / 262 kcal
- Protein
- 4 g
- Sacharidy
- 23 g
- Tuk
- 17 g
- Vláknina
- 4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Erdäpfelgulasch
1h 10min
Faschierte Bällchen in Paradeissauce mit Petersilerdäpfeln
1h
Palatschinken mit Marillenmarmelade
30min
G’selchtes mit Sauerkraut und Semmelknödeln
1h
Semmelknödel
50min
Kräutertopfen
15min
Fleischlaberl aus dem Backofen mit Erdäpfelpüree
1h 10min
Nudelsalat mit Joghurtdressing
45min
Risi-Bisi
30min
Frittaten
30min
Schnittlauchsauce
10min
Schweinsbraten mit Semmelknödeln und warmen Krautsalat
3 Std.